Jorge Rodríguez destaca l’aposta de Nudisco per Ontinyent

1

La reapertura de l’establiment Vidal a Sant Rafel crea 21 nous llocs de treball a la ciutat

L’alcalde d’Ontinyent, Jorge Rodríguez, ha destacat que la reapertura de l’establiment Vidal al barri de Sant Rafel per part de l’empresa bocairentina Nudisco “demostra que la ciutat està en els plans de futur de les empreses, i que Ontinyent té bones perspectives comercials malgrat el context de crisi que vivim”.

El president de Nudisco, Miguel Ángel Alcaraz, acompanyat per un dels seus homes de confiança, Antonio Anduix, van estar esta setmana al despatx de l’alcalde, per tal de presentar al primer edil els detalls de l’aposta de la seua empresa per la capital de la Vall d’Albaida.

Segons va exposar Alcaraz, l’establiment d’Ontinyent, que tot i dir-se Vidal ja no tindrà res a veure amb el gegant de la distribució de l’Olleria, forma part de la compra de diverses tendes que operaven baix aquesta marca comercial, i amb la seua apertura el passat dimecres crea 21 nous llocs de treball a Ontinyent. L’alcalde d’Ontinyent, que també gestiona directament la regidoría de Promoció Econòmica, ha valorat molt positivament “no sols el positiu impacte d’aquesta noticia en la lluita contra la desocupació, sinó també com és de simptomàtic que una empresa en expansió com Nudisco tinga molt present a Ontinyent en els seus plans de futur”.

Nudisco és una empresa líder al sector de les conserves que exporta a 35 països sota les marques comercials Diamir i Montey, comercialitzant i distribuint centenars de referències i una gamma de productes molt diversos com llegums, tonyina, mels, olives farcides, maioneses i salses, verdures o fruites en almívar. A la reunió amb els representants de Nudisco, Jorge Rodríguez va exposar al President de l’empresa els seus plans de gestió relacionats amb l’impuls econòmic de la ciutat, i va insistir en la importància d’inversions d’aquest tipus per tal de crear un sòlid teixit comercial a la ciutat.

Comments are closed.