30/05/2024 - 14:03
Més

  Finalitzen les millores en l’abastiment d’aigua als polígons industrials de Sant Vicent, i Àrea 37 d’Ontinyent

  Altres notícies

  L’Ajuntament d’Ontinyent ha posat solució al les fuites i talls de subministrament d’aigua que venien produïnt-se de manera recurrent en la conducció d’aigua des del barri de Sant Josep cap als polígons de Sant Vicent i Àrea 37. Les obres, dutes a terme a les últimes setmanes, han suposat entre altres coses la col·locació d’una vàlvula reguladora de pressió i el desdoblament de part de les canonades, amb una inversió municipal de 110.994,29 euros.

  El regidor de Territori, Joan Sanchis, destacava la importància d’una intervenció “molt necessària per assegurar el subministrament d’aigua sense interrupcions a estes zones, resolent un problema que venia produïnt-se per les característiques de l’orografia urbana i fent un altre pas dins l’aposta per dotar a les nostres àrees industrials de les millors condicions per a l’activitat de les empreses”, manifestava.

  El regidor d’Obres i Serveis Municipals, Manuel Cuesta, explicava que “degut a una diferència de nivell d’altura del terreny, l’aigua procedent de les conduccions del barri de Sant Josep havia de creuar el riu per una zona molt baixa. En ser necessària molta pressió per fer-la pujar posteriorment fins a les àrees industrials, eren recurrents les fuites, rebentons i amb ells les interrupcions del subministrament. Amb estes obres podrem resoldre les posibles avaries sense haver de tallar l’aigua a ests polígons”, assenyalava.

  En concret, el nou sistema de doble subministrament ha inclós la instal·lació una VRP (vàlvula reguladora de pressió) que permet mantenir dues escales diferenciades de pressió; s’ha desdoblat i renovat part de la xarxa de canonades d’abastiment d’aigua potable al polígon industrial de Sant Vicent; i s’ha anillat aquest sector amb la canonada que transcorrer junt a la carretera CV-650. Des de 2018, l’Ajuntament d’Ontinyent havia localitzat i reparat més de 30 fuites al Camí Vell de Xàtiva, i els carrers Esteve Argelles, Melcior Torró i Vicente Fita.

  - Advertisement -
  - Advertisement -

  Últimes notícies

  La Conselleria d’Educació aprova les al·legacions d’Ontinyent per recuperar la zonificació escolar

  La Conselleria d’Educació ha acceptat les al·legacions per mantenir la zonificació escolar actual. Això permetrà seguir triant centres propers i facilitarà la mobilitat urbana.
  - Advertisement -

  Mira també

  - Advertisement -