23/03/2023 - 11:31
Més
  IniciOntinyentDemà es presentara el projecte final de la Plaça Concepció

  Demà es presentara el projecte final de la Plaça Concepció

  L’Ajuntament d’Ontinyent presentarà aquest dimarts 25 de gener en un acte públic el projecte de la nova Plaça de la Concepció, una volta introduïts els canvis aportats a sugerència de la ciutadania en aspectes com l’empisat decoratiu, l’enllumenat i la circulació viària.Serà a partir de les 19:30 hores, al Museu del Tèxtil, amb entrada lliure fins completar aforament, comptant-se amb la participació de l’Alcalde d’Ontinyent, Jorge Rodríguez; el regidor de Territori, Joan Sanchis; i l’arquitecte Fermín Sala.

  Es tracta d’una activitat inclosa dins el procés participatiu impulsat pel consistori de manera prèvia a la remodelació d’aquest espai, que també ha inclòs aquest mes de gener l’actualització de l’exposició gràfica en panells sobre el projecte, on es contemplen ja estos canvis, realitzats posteriorment al taller participatiu amb la ciutadania que va tenir lloc el passat mes de juliol. Entre estos canvis es troben el manteniment del ratllat en “zigzag” de l’actual empisat decoratiu de la plaça; el canvi de l’enllumenat aeri proposat per altre de caire més clàssic; o la inclusió al disseny final d’un tram de pas de vehicles entre la baixada des del carrer Músic Úbeda i l’eixida cap a la rodona de Moros i Cristians, tal com demanaven els comerciants de la zona.

  Joan Sanchis, qui ja va explicar als últims dies les novetats als comerciants en una reunió, recordava que l’execució del projecte tindrà un pressupost d’al voltat de 2 milions d’euros subvencionat per la Diputació de València, i està previst que s’inici a l’últim trimestre d’enguany, una volta s’aprove el projecte definitiu i es licite. El regidor animava a la ciutadania a acudir a un acte“que culmina un procés participatiu amb el que hem volgut aprofundir dins la nostra aposta transversal per la participació ciutadana. Una aposta que té un eix fonamental al procés “Ontinyent Participa”, però que també hem dut més enllà en projectes com el del carrer Sant Antoni o la zona verda de l’Orutjol, i ara amb la reforma d’un espai tan emblemàtic com la Plaça de la Concepció”, manifestava.

  Redacció TVDO
  Redacció TVDOhttp://www.tvdigitalontinyent.com
  Actius des de finals de 2009 treballem per fer arribar la informació d'actualitat d'Ontinyent i la Vall d'Albaida. Som uns dels mitjans més complets i més actius de la Vall. Sumat a seguir-nos a les xarxes socials. Periodic d'Ontinyent i la Vall d'Albaida Digital

  El més llegit