20/06/2024 - 23:36
Més

  Prop del 70% dels clients de Caixa Ontinyent són usuaris actius de banca electrònica

  Altres notícies

  Prop d’un 70% dels clients de Caixa Ontinyent ja opera principalment de manera online, utilitzant la banca electrònica i l’APP de l’entitat. Aquestes xifres s’han accelerat en els últims dos anys a causa de la crisi sanitària i a la recomanació d’utilitzar en major mesura els canals digitals.
  En 2021, el 95% de les operacions més habituals es van realitzar a través de canals digitals: transferències, traspassos, gestió de rebuts, ordres periòdiques, etcètera. El que ha suposat que més de 900 milions d’euros s’hagen gestionat de forma online.

  Pagament mòbil

  Un dels serveis que també està incrementant de manera notable és l’ús del pagament mòbil. De fet, en 2021 es va incrementar el nombre de clients que utilitza les seues targetes a través d’un telèfon intel·ligent en un 45%, duplicant-se el nombre d’operacions realitzades respecte de l’exercici anterior i arribant als 12 milions d’euros en operacions mitjançant aquest sistema.
  Unes xifres que evidencien una tendència social a l’alça de l’ús dels canals digitals, i que permet que l’atenció en oficines es destine principalment a gestió comercial i assessorament de clients.

  Cal destacar que l’entitat compta des de 2017, amb una oficina digital, amb un ampli horari d’atenció a clients (de 8.00 a 21.00 hores), tant a través de canals digitals (correu electrònic i App) com de manera telefònica.

  - Advertisement -
  - Advertisement -

  Últimes notícies

  Pepe Serna revalidat com a president d’ATEVAL per a una nova etapa de creixement

  En un acte ple de representants del món polític, empresarial i acadèmic, Pepe Serna ha estat revalidat com a...
  - Advertisement -

  Mira també

  - Advertisement -