23/07/2024 - 9:39
Més

  Ontinyent organitza la seua I Fira de Celebracions “Ontiboda”

  Altres notícies

  Ontinyent acollirà el cap de setmana del 26 i 27 de gener la seua I Fira de Celebracions “Ontiboda”, un esdeveniment que aglutinarà l’oferta de 17 empreses del sector unides preparar una Fira que abastarà casaments, batejos, comunions i altres esdeveniments.

  Presentació Ontiboda 2013L’acte de presentació d’Ontiboda, que tenia lloc hui a l’Hotel Kazar, comptava amb la presència de l’Alcalde d’Ontinyent, Jorge Rodríguez; Ana Belda, responsable de l’àrea de comunicació de l’esdeveniment; la gerent de l’hotel Kazar, Amparo Company, i Pepe Conejero, un dels expositors participants. Ana Belda explicava des de l’organització que a la fira es podrà trobar estètica i perruqueria, vídeo i fotografia, vestuari masculí i femení, floristes, llenceria, restauració i càtering, informació turística, animació, detalls, joieria, pastisseria, sabates i complements, roba de llar o material gràfic. L’Alcalde d’Ontinyent destacava la importància d’esdeveniments com aquest “per potenciar la ciutat com a referència en el sector serveis a La Vall d’Albaida i les comarques veïnes, diversificant l’economia en uns temps als quals unir-se per afrontar objectius comuns és més necessari que mai”, assenyalava.

  OntiBoda tindrà lloc els dies 26 i 27 de gener a l’Hotel Kazar d’Ontinyent. L’horari de visita per ambdós dies serà pels matins de 10:30 a 14:30 i per les vesprades de 16:30 a 21:30 hores, amb entrada gratuïta.

  - Advertisement -
  - Advertisement -

  Últimes notícies

  Ontinyent celebra el seu 1r concurs de tomata: inscripcions obertes

  Aquest dissabte, Ontinyent celebra el seu 1r Concurs de Tomata a la plaça del Sant Domingo, organitzat per Per...
  - Advertisement -

  Mira també

  - Advertisement -