11/08/2022 - 17:08
IniciEconomiaEmpreses i comerçosIbi acollirà en febrer el primer encontre clients-proveïdors de la Comunitat Valenciana

Ibi acollirà en febrer el primer encontre clients-proveïdors de la Comunitat Valenciana

ASECAM, ASEMVEGA, CEDELCO, CEDMA, COEVAL, FAES, FEDAC, FECAP i IBIAE, en col·laboració amb la CEV i amb el suport d’IVACE, presentaren dilluns a Alacant el primer encontre de clients proveïdors d’àmbit autonòmic, que se celebrarà el pròxim 24 de febrer en IBI.

Les 9 entitats d’àmbit comarcal, vinculades amb la CEV, han llançat aquesta important iniciativa amb l’objectiu de potenciar les oportunitats de negoci entre empreses de la Comunitat Valenciana, basades en la proximitat i a millorar l’impacte de les relacions comercials en el creixement socioeconòmic dels seus territoris.

D’aquesta manera, empreses que conviuen en un mateix territori podran descobrir col·laboradors, proveïdors o clients, amb els quals poder començar una relació empresarial amb menor cost logístic i major generació d’ocupació i riquesa a la seua comarca.

El funcionament de la jornada consistirà en l’organització prèvia de reunions entre potencials clients i proveïdors que es troben molt pròxims, sense cap mena de cost per a cap de les dues parts i podent assistir qualsevol empresa de la Comunitat Valenciana, prèvia inscripció.

El projecte es basa en una iniciativa que ja té llarg recorregut en àmbit comarcal, i que després d’una contrastada experiència positiva pretén assentar-se com un referent en la connexió del teixit productiu en tota la Comunitat amb el suport de la Conselleria d’Economia Sostenible i l’IVACE, per la qual cosa la intenció és realitzar aquesta jornada en altres enclavaments de la Comunitat Valenciana anualment.

La presentació de l’acte ha sigut a càrrec del Conseller d’Economia Sostenible, Rafael Climent, el president de CEV , Salvador Navarro, el president de la Comissió d’Àrees Empresarials i Assumptes Comarcals de la CEV, Javier Cabedo i el director de IBIAE Héctor Torrente. Al seu torn ha comptat amb el suport de totes les entitats organitzadores, representades per la directora general d’IVACE, Julia Company, la presidenta de ASECAM, Cristina Plumed, i els presidents de ASEMVEGA, Joaquín Torres, de CEDELCO, Joaquín Pérez, de CEDMA, Benito Mestre, de FAES, Juan Pablo Tur, i de FEDAC, Ignacio Gómez.

Redacció TVDO
Redacció TVDOhttp://www.tvdigitalontinyent.com
Actius des de finals de 2009 treballem per fer arribar la informació d'actualitat d'Ontinyent i la Vall d'Albaida. Som uns dels mitjans més complets i més actius de la Vall. Sumat a seguir-nos a les xarxes socials. Periodic d'Ontinyent i la Vall d'Albaida Digital
Articles relacionats
Continue to the category
- Advertisment -

Popular

Comentaris recents