12/06/2024 - 21:38
Més

  Fins a 5.000€ per crear empreses vinculades a les noves tecnologíes a Ontinyent

  Altres notícies

  L’alcalde d’Ontinyent, Jorge Rodríguez, ha anunciat la creació des de l’Ajuntament d’un “Xec d’Innovació” de fins a 5.000 euros per afavorir la creació d’empreses relacionades amb el sector de les tecnologies de la informació i la comunicació (TIC) a la ciutat. El primer edil realitzava aquest anunci durant la cloenda del VII Fòrum I+T, jornada d’innovació i tecnologia organitzada per l’Ajuntament i el Clúster Innovall. Jorge Rodríguez explicava queaquest “Xec d’Innovació” “vol ser un nou pas per recolzar a les empreses dins totes les que estem posant en marxa dins el IV Pla de Reactivació Econòmica i Foment de l’Ocupació, dins la línia que vam encetar en arribar al Govern per tal d’afavorir un canvi de paradigma al qual l’administració deixe de ser vista com un element que posa problemes per a passar a entendre’s com un aliat de l’empresa i la innovació”, assenyalava.

  Abans, durant l’obertura de la jornada, la regidora d’Innovació, Rebeca Torró, i el president d’Innovall, Rafael Pla, coincidien en destacar la importància “de la col·laboració públic privada que a Ontinyent queda ben palesa en el treball conjunt que han vingut fent als últims 7 anys l’Ajuntament i el Clúster Innovall per afavorir la innovació, la cooperació i la internacionalització de les nostres empreses”, assenyalaven.

  A esta jornada, a la qual acudien els regidors de Promoció Econòmica i Territori, Pablo Úbeda i Jaime Peris, així com nombrosos representants del món empresarial, enguany s’aprofundia precísament en la gestió del coneixement i la innovació en la col·laboració públic-privada, amb taules redones i xerrades sobre aspectes com la relació de la innovació amb la internacionalització, l’economia circular o la incorporació del talent al món empresarial. La jornada finalitzava amb el lliurament d’uns diplomes als alumnes dels Instituts d’Educació Secundària Jaume I, L’Estació i Pou Clar per la singularitat i innovació dels seus projectes de final de titulació.

  - Advertisement -
  - Advertisement -

  Últimes notícies

  Voluntariat en marxa a Ontinyent per protegir les serres del foc

  Ontinyent reforça la vigilància forestal amb la campanya "Ontinyent contra el foc" Ontinyent ha llançat la nova edició de "Ontinyent...
  - Advertisement -

  Mira també

  - Advertisement -