Enganxa’t al comerç local, la nova campanya dels comerciants de l’Olleria

0

Els comerciants de l’Olleria inicien dilluns 30 d’octubre una nova campanya per incentivar el comerç local. Una campanya que compta amb el suport de l’Ajuntament de l’Olleria, com explica Gemma Vidal Regidora de Promoció Econòmica: “ com fins ara, des de promoció econòmica continuarem donant suport a este tipus de campanyes, pensem que es fonamental per incentivar el comerç, la gent les accepta molt bé i fan que l’economia és moga”.

La campanya durarà 20 dies i en ella es repartiran prop de 1.000€ en els 49 comerços participants. Concretament cada comerç farà un sorteig de 20€ entre tots els clients que hagen comprat en les poc més de dues setmanes que dura la campanya. Diners que hauran de gastar per a noves compres en els comerços adherits.

“Des de l’associació de comerciants estem molt satisfets amb este tipus de campanyes, ja que son molt ben acceptades tant per part dels comerciants com dels clients, que compren més. Des que estem fent un calendari de campanyes d’incentivació del comerç, amb el suport de l’Ajuntament, hem vist com el nombre d’associats ha crescut més d’un 10%”, conclou Rebeca Martínez, presidenta de l’Associació de comerciants de l’Olleria.

Font: Ajuntament de l’Olleria

Publicitat