IniciEconomiaEmpreses i comerçosEl “Formworking" dóna claus a les empreses per definir estratègies d’èxit per...

El “Formworking” dóna claus a les empreses per definir estratègies d’èxit per als seus projectes

“Cal identificar el que som com empresa amb la nostra marca”. Així resumia Pepe Crespo, doctor en enginyeria gràfica i llicenciat en Ciències de la Informació, sobre com fer un projecte empresarial que funcione durant la segona sessió del Formworking, que ha organitzat l’Ajuntament d’Ontinyent en col·laboració de l’escola d’empresaris EDEM, l’agència Prionomy i Caixa Ontinyent.

Durant el taller “clarificar abans de planificar”, Crespo exposava a les empreses i autònoms participants que “per a una actuació exitosa es clau sintetitzar, enfocar, relacionar, prioritzar i accionar”. En aquest sentit, l’expert indicava a les persones participants que “clar partir d’una visió real del que som a nivell no sols quantitatiu sinó també qualitatiu” per a després “planificar on volem arribar. La posició desitjada”. En aquest sentit, en paraules de Crespo al tenir definides aquestes dos qüestions es pot dissenyar l’estratègia per assolir els objectius que l’empresa vol assolir.

Crespo explicava que el que “és una empresa ve determinat per la marca que inclou tant el nom o el símbol i una frase”, la qual deuria vindre definida per “tres valors principals. Tres valors nostres, exclusius, que ens impulsen, ens comprometen com a empresa i marquen la diferència respecte la nostra competència”. Aquest plantejament es completava amb la importància de la comunicació perquè, incidia que “no comunicar també comunica”. Així, el doctor remarcava que en tota acció de comunicació cal tindre en compte “el model Think-Feel-Do” perquè ajudarà a posicionar-se de manera diferencial.

Dintre d’aquesta qüestió explicava que actualment la comunicació ha de ser online i offline i remarcava la importància de “tindre un estil a nivell de colors i tipografia”. Durant el taller que comptava amb la representació de diferents sectors productius d’Ontinyent com és la construcció o el tèxtil i també associacions empresarials i comercials s’ajudava mitjançant exercicis interactius a la clarificació estratègica de les empreses.

El Formworking 2022 continuarà el proper 2 de febrer amb Borja Gonzálbez, Director Executiu de Maraca Talent i coach certificat per la International Coach Federation sobre “Tècniques de negociació”.

Redacció TVDO
Redacció TVDOhttp://www.tvdigitalontinyent.com
Actius des de finals de 2009 treballem per fer arribar la informació d'actualitat d'Ontinyent i la Vall d'Albaida. Som uns dels mitjans més complets i més actius de la Vall. Sumat a seguir-nos a les xarxes socials. Periodic d'Ontinyent i la Vall d'Albaida Digital
Articles relacionats
Continue to the category
- Advertisment -

Popular