22/05/2024 - 6:21
Més

  EL CEO de Power Electronics participa en els encontres empresarials de COEVAL

  Altres notícies

  David Salvo, CEO de Power Electronics, multinacional valenciana del sector de l’energia renovable present en 28 països del món, ha sigut el participant convidat en la recent Trobada Empresarial de COEVAL, Trobades Empresarials que celebren la seua 6a Edició en la Finca La Clariana d’Ontinyent. Al mateix han assistit l’Alcalde d’Ontinyent, Jorge Rodríguez i el Regidor de Promoció Econòmica, Pablo Úbeda.

  Salvo en la seua intervenció davant els empresaris de la Vall d´Albaida ha compartit la trajectòria de Power Electronics, líder mundial en un camp de gran present i futur com és l’emmagatzematge energètic, és també quarta potència mundial en fabricació d’inversors solars amb més de 50% de quota de mercat als els EUA, formant part dels principals projectes fotovoltaics i d’emmagatzematge a tot el món.

  Durant la trobada, David Salvo va remarcar que en aquests moments Power Electronics també a posta pel sector de la mobilitat elèctrica en tota la seua cadena de valor, liderant al costat de la Generalitat Valenciana la “Aliança Valenciana de Bateries”, un projecte que és porta treballant dónes de fa dos anys, i que inclou un Centre d’Investigació d’Energia, Element València i una Gigafactoría.

  David Salvo pertany a la saga familiar iniciada per Abelardo Salvo Babiloni, fundador en 1987 de Power Electronics. És nomenat CEO de la companyia en 2005 i ha aconseguit sota la seua direcció el creixement internacional, convertint-s’en referent mundial, amb una forta inversió en I + D per al desenvolupament de nous productes de valor afegit i amb un servei d’atenció al client únic en el mercat. En 2020 ha facturat 400 milions d’euros i dóna ocupació a més de 2.500 persones. A més, David Salvo va rebre el mes de maig passat el prestigiós Premi Forinvest a la Trajectòria Professional en el Sector Empresarial.

  Després de la intervenció del CEO de Power Electronics s’ha produït un interessant col·loqui amb els assistents en el qual dónes de COEVAL es li ha demanat que per a futures actuacions i els seus projectes d’expansió és tinga en compte a la Vall d´Albaida i els seues empreses, donat l’interés que per a tots suposa comptar per als mateixos amb una empresa de la importància de Power Electronics.

  - Advertisement -
  - Advertisement -

  Últimes notícies

  Fede Vidal reafirma el compromís del PSPV-PSOE amb el progrés social i econòmic de la Vall d’Albaida

  El PSPV-PSOE de la Vall d'Albaida ha celebrat recentment el seu Comité Comarcal a Bèlgida, un esdeveniment clau per...
  - Advertisement -

  Mira també

  - Advertisement -