13/07/2024 - 12:52
Més

  Alberto Talegón obri els tallers al coworking d’Ontinyent

  Altres notícies

  El passat divendres 9 de maig es va realitzar el primer taller al espai de coworking d’Ontinyent “Soterrani de les Idees”. La jornada organitzada per l’Associació d’Emprenedors Rurals (AER) va portar a l’emprenedor Alberto Talegón, nascut a Valladolid, i treballant a Gandía amb el seu projecte deseos.org: una ferramenta per a calcular com està la teua web per millorar la visibiitat als buscadors, i la qual també va nàixer a un espai de coworking, concretament al centre d’emprenedors de la Universitat de Gandía.

  Talegón aclaria que Google+ no influeix en els resultats de cerca no personalitzats (sense estar loguejat) “i que de la resta de xarxes socials no podien agafar informació. Més clar aigua”. Amb tot, explicava, “si que ajuden a que es generen altres senyals, com els enllaços o mencions, que sí influeixen”.

  “Els espais de coworking per a mi es una bombolla d’òxigen. Jo vaig començar a un espai de coworking, a la Universitat Politècnica de València, al Campus de Gandía. Nosaltres feiem pàgines web i SEO, i trobarem a un inversor que buscava un projecte interesant, i va decidir apostar per nosaltres” explica Talegón.

  Segons Alberto Talegon “El fet de que AER dinamitze un espai es fonamental. Hi han moltes empreses ens grans ciutats, startups, projectes que estan nasquent i que naixen ja deshumanitzats, ja que al final les grans ciutats deshumanitzen i impedeixen el contacte natural amb els que tens al teu voltant. El entorn rural, facilita el contacte, i fomenta l’ajuda. La visió del negoci o projecte es molt més real i més humana” afirma.

  Per a Talegón, si tens una idea, o vols empendre algun projecte “Si vols tirar endavant, cal rodejar-te de més gent que et motive. Estar sols en casa es molt dificil, i és molt dur, sobretot per que estàs aïllat”.

  El cicle d’activitats per dinamitzar el “Soterrani de les Idees” es veurà reprès  divendres 23 de maig a les 19:00 amb la projecció de la pel·lícula “Eduardo Barreiros, el Henry Ford Gallego” i un posterior taller; i divendres 6 de juny amb un nou taller sobre “Com començar el nostre negoci”. A estes activitats que es faran al Soterrani de les Idees s’afegeix una jornada sobre tècniques i processos creatius que tindrà lloc dimarts 27 de maig a les 19:00 al Centre Cultural de Caixa Ontinyent, i que tindrà caràcter benèfic, per replegar fons per Martina, una xiqueta amb paràlisi cerebral.

  - Advertisement -
  - Advertisement -

  Últimes notícies

  Més de 2000 esportistes participaran en les 24 hores esportives d’Ontinyent

  Ontinyent està ultimant els preparatius per a una nova edició de les seues 24 hores esportives, una festa multiesportiva...
  - Advertisement -

  Mira també

  - Advertisement -