12/04/2024 - 13:29
Més

  Comerç IN renova la seua junta directiva

  Altres notícies

  L’Associació de Promoció del Comerç d’Ontinyent va aprovar en la última Assamblea Extraordinària els membres de la seua Junta; i d’entre aquests, s’han designat els nous càrrecs que des d’ara i durant els propers tres anys representaran a la Junta Directiva de l’entitat.

  Així, els nous càrrecs de Comerç In, que ara reuneix a 65 establiments comercials i serveis de la ciutat, serán: Juanjo Cháfer Oltra (de Juanjo Oltra by Ando Ando) com a President de l’Associació, Isidro José Martínez Insa (de Nitra) com a Vicepresident; Mª José Alhambra Sánchez (de Mayoral) com a Secretària, i els vocals Raquel Andrés Vecina (Alimenta), Susi Cambra Bataller (Susi Lenceria), Rosario Torró Albert (Carmelo Nova Sabates), Belén Ferrero Ferrero (Borja Ópticos), Rosa Mª García Boluda (Centre d’Estètica i Benestar IO) i Matias Mira Soriano (Pescados Matías).

  Comerç In és una asssociació oberta a tots els empresaris del sector comerç i serveis de la localitat que desitgen treballar de manera conjunta en la gestió, defensa i coordinació dels interessos comuns. I enguany cumpleix 15 anys al capdavant de la dinamització i promoció del comerç del centre urbà d’Ontinyent. Una llarga trajectòria d’impuls a l’activitat comercial basant-se en l’eix de la innovació i la creativitat en les seues iniciatives, que fan d’Ontinyent un centre viu. Campanyes i diverses accions que s’han consolidat com a factor essencial per al foment econòmic de la nostra ciutat.

  Des de l’Associació s’agraeix el suport institucional constant de l’Ajuntament d’Ontinyent en la tasca duta a terme per Comerç In, així com també d’organismes com COEVAL amb qui la col.laboració permanent permet dur endavant projectes en benefici de veïns, visitants, compradors i comerciants de la nostra ciutat. Aquesta cooperación público-privada es reflecteix també en CECOVAL, doncs un representant de Comerç In ostenta la vicepresidència de la patronal autonómica del comerç.

  Recentment el conseller d’Economia Sostenible, Sectors Productius, Comerç i Treball, Rafael Climent, va reconèixer la tasca duta a terme per l’Associació durant la seua trajectòria, en anunciar a Ontinyent, Villena i València com les úniques gerències de centre urbà de la Comunitat amb un nivel productiu elevat.

  Des de Comerç In es fa també una menció especial per a Rafael Vaello Campos, qui, en els darrers anys, ha exercit exitosament el càrrec de President de l’Associació, representant- la davant organismes públics i privats i sent la veu de tots els associats i per extensió, d’una representació important del sector comerç i serveis local. Ara, al expirar el seu mandat, cal agrair la seua dedicació i esforços per projectar el dinamisme d’aquesta entitat.

  - Advertisement -
  - Advertisement -

  Últimes notícies

  El Grup Socialista d’Ontinyent Es Mobilitza per Protegir el Valencià en l’Educació Davant del Consell

  El grup socialista porta al ple una moció per defensar el valencià a les aules davant la proposta de llei de PP-Vox.
  - Advertisement -

  Mira també

  - Advertisement -