02/10/2023 - 7:33
Més
  IniciEducacióFormació gratuïta per a joves a Ontinyent sobre com crear la seua...

  Formació gratuïta per a joves a Ontinyent sobre com crear la seua empresa

  El departament de Promoció Econòmica de l’Ajuntament d’Ontinyent ha fet pública l’obertura del termini per a inscriure’s en el Programa d’Empreniment Juvenil que organitzarà en novembre en la ciutat Càmara València amb la col·laboració de Divalterra i el consistori ontinyentí. Es tracta d’una acció formativa adreçada a menors de 30 anys que vulguen desenvolupar un projecte empresarial, als que el regidor coordinador de Política Econòmica, Pablo Úbeda, feia una crida “a aprofitar una oportunitat única de formar-se amb un programa completíssim, que només s’ofereix a 10 localitats contant la nostra, i que brinda als i les participants la possibilitat de comptar amb accions individualitzades de seguiment i fins i tot de ‘mentoring’ en la posada en marxa de projectes”, explicava.

  El programa, que es desenvoluparà al viver d’empreses d’Ontinyent (C/Fco Cerdà, 49) inclourà una part de formació grupal de 35 hores del 9 al 17 de novembre de 9:00 a 14:00 h, i una formació Individual amb tutories del 18 al 30 de novembre en horari a concretar. Es comptarà amb accions d’acompanyament i seguiment individualitzat de 15 hores de durada; experiència formativa pràctica de 5 hores en els Vivers d’empreses de les Càmeres i s’oferirà també la possibilitat de formar part dels 70 projectes empresarials que comptaran amb un Mentoring de 15 hores durant els 3 primers mesos d’inici de la seua activitat. Entre els continguts dels mòduls del programa s’inclouen aspectes com màrqueting, promoció i comercialització; creativitat, innovació i transferència de tecnologia; aplicacions informàtiques, gestió de la informació, internet i xarxes socials; àrea jurídic – fiscal en l’empresa; finances; qualitat, prevenció de riscos laborals i medi ambient o direcció de projectes.

  L’objectiu general és incorporar al mercat laboral al col•lectiu de joves beneficiaris del sistema de garantia juvenil, No ocupats i no integrats en els sistemes d’educació i formació, promocionant per via de l’empreniment de manera general l’activitat econòmica empresarial de la província de València, mitjançant l’organització i promoció d’activitats docents orientades a la formació per a l’empreniment.

  Pablo Úbeda destacava que amb aquest programa “el Govern d’Ontinyent continua apostant per diversificar l’economia potenciant l’emprenedorisme i veient l’autoocupació de qualitat com un nintxol de creació de llocs de treball de qualitat. Amb aquesta iniciativa, que forma part dels tallers i programes que venim oferint des de l’Oficina de l’Emprenedor, volem seguir a més a més en la línia de tenir en compte les polítiques de joventut de manera transversal en totes les àrees de l’acció de govern. Agraïm la col·laboració de Càmara València i també de l’empresa pública de la diputació Divalterra el seu recolzament, i esperem que el programa siga aprofitat al màxim pels i les nostres joves”, concloïa.

  Font: Ajuntament d’Ontinyent

  Redacció TVdigitalOntinyent
  Redacció TVdigitalOntinyenthttp://www.tvdigitalontinyent.com
  Actius des de finals de 2009 treballem per fer arribar la informació d'actualitat d'Ontinyent i la Vall d'Albaida. Som uns dels mitjans més complets i més actius de la Vall. Sumat a seguir-nos a les xarxes socials.
  El més llegit