Coeval visita la seu de family cash i celebra allí la seua trobada empresarial coeval

0

La Confederació Empresarial de la Vall d’Albaida (COEVAL) pretén posar en valor a aquelles empreses capdavanteres que tenen seu o instal·lacions a la Comarca. Per això en aquesta ocasió ha celebrat la seua Trobada Empresarial en la seu central de Family Cash, situada a Xàtiva, on ha visitat el supermercat que es troba al costat de la seua seu central i on es concentra la gestió del grup.

Family Cash que té les seues arrels a La Vall d’Albaida, de fet el seu domicili social aquesta a l’Olleria, va ser fundada en 2013 i compte en l’actualitat amb 18 establiments, situats principalment en la Comunitat Valenciana (Xàtiva, Torrent, Ontinyent, Alqueria de la Comtessa, Museros, Gandia, Alzira, Vinaros, Alcoi, Sagunt, Pobla de la Vallbona i Carcaixent). Dins de la seua fase d’expansió, l’empresa ha apostat per obrir establiments en altres comunitats autònoma, destacant Castella-la Manxa (Tomelloso), Murcia (Molina de Segura), Catalunya (Amposta) i de manera molt especial a Andalusia (Montilla, Morón de la Frontera i Osuna) on a més té prevista la seua pròxima obertura a Alcalá de Guadaira. També estan previstes futures obertures a Burjassot i la Vall d’Uixó, així com a Saragossa en la Comunitat d’Aragó. L’empresa té una previsió de facturació en 2020 pròxim als 300 milions d’euros i donarà ocupació a més de 2.000 persones.

La Trobada Empresarial de COEVAL en Family Cash va comptar amb la intervenció de José Canet, CEO de la companyia, i de Carles Canet, Responsable d’Expansión, els qui van donar a conéixer l’origen, la trajectòria actual i els plans de futur de l’organització que es troba en fase d’expansió i preveu tancar 2020 amb més de 20 establiments per tot el territori nacional. Després de les seues intervencions es va celebrar un animat col·loqui amb les empreses assistents a aquest nou, quant al seu format, Trobada Empresarial de COEVAL.