30/05/2024 - 14:19
Més

  COEVAL i ATEVAL llancen pla de col·laboració per a la competitivitat

  COEVAL i ATEVAL Vall d'Albaida uneixen forces amb un acord de col·laboració per potenciar la indústria comarcal i enviar un missatge de força i unitat.

  Altres notícies

  En un acte celebrat en la seu d’ATEVAL Vall d’Albaida, les dues principals entitats empresarials de la comarca, la Confederació Empresarial de la Vall d’Albaida (COEVAL) i ATEVAL Vall d’Albaida, han firmat un Acord Marc de Col·laboració. Aquest acord, rubricat pels presidents Rafael Lurbe i Javier Cabedo, té com a objectiu principal reforçar la ja existent relació i unitat d’acció entre les dues associacions, així com impulsar el sector industrial de la Vall d’Albaida com a motor clau de l’activitat econòmica de la comarca.

  Aquesta signatura representa també un compromís per a enviar un missatge clar de solidaritat social i econòmica en els complicats temps que corren: només junts podem ser forts. En aquest sentit, l’acord subratlla la necessitat de treballar de manera cooperativa i col·laborativa per avançar i ser més competitius.

  Entre els objectius a curt i mitjà termini derivats d’aquest acord, es troba l’intensificació dels esforços per millorar les infraestructures energètiques i hídriques de la comarca, optimitzant així el servei tant per a les empreses ja establertes com per a les futures. A més, COEVAL i ATEVAL Vall d’Albaida treballaran conjuntament per a sol·licitar davant les diferents administracions més i millor sòl industrial públic, amb l’objectiu de retenir i atraure empreses a la Vall d’Albaida.

  Un altre punt clau que es desenvoluparà en col·laboració és la major concordança entre l’oferta i la demanda formativa en el territori, tant a nivell de Formació Professional com Universitària, per a garantir que l’ecosistema d’empreses, autònoms i treballadors de la Vall d’Albaida sigui de primer nivell.

  A més, s’han planificat activitats conjuntes, com la que es realitzarà el pròxim 23 d’abril, per a conèixer nous recursos empresarials, com el Interim Management, una eina poc coneguda en altres territoris que pot aportar un valor afegit significatiu a les empreses en moments decisius.

  - Advertisement -
  - Advertisement -

  Últimes notícies

  La Conselleria d’Educació aprova les al·legacions d’Ontinyent per recuperar la zonificació escolar

  La Conselleria d’Educació ha acceptat les al·legacions per mantenir la zonificació escolar actual. Això permetrà seguir triant centres propers i facilitarà la mobilitat urbana.
  - Advertisement -

  Mira també

  - Advertisement -