16/06/2024 - 17:23
Més

  La Mancomunitat de la Vall d’Albaida inicia tres sessions de treball per a responsables turístics

  Altres notícies

  “Conèixer noves estratègies de promoció” és l’objectiu de les tres sessions de treball o workshops organitzades per la Mancomunitat de municipis de la Vall d’Albaida arran dels contactes realitzats a FITUR en gener passat. Les jornades estan destinades a tots els agents econòmics del sector turístic de la comarca tant públics com privats i es duen a terme en la seu de l’entitat comarcal.

  Accions Turisme Mancomunitat de la Vall d'AlbaidaAixí, aquest dijous, 7 de març, els participants descobriren un exemple d’empresa encarregada de la gestió de programari i de sistemes de reserves en xarxa. The Movies, a més, està especialitzada en posicionament, màrqueting i gestió de comandes dels clients mitjançant l’ús d’una tenda virtual.

  La segon cita serà dimarts pròxim i servirà per explicar la plataforma tecnològica Travel Open Apps impulsada pel sector turístic de la Comunitat Valenciana amb el suport de la Conselleria del ram. Aquesta iniciativa gratuïta se centra en la distribució i la venda de l’oferta d’establiments hostalers i de restauració, d’agències de viatge i d’altres empreses complementàries. Professionals i emprenedors prendran part de la primera sessió mentre que la segona està encarada a estudiants.

  Finalment, durant la primavera en data encara per concretar tindrà lloc la tercera jornada en la qual es presentarà la pàgina web Booking.com, considerada la major empresa de reserves en xarxa del món.

  Juan Puchades, president de la Mancomunitat de municipis de la Vall d’Albaida, considera aquestes accions “imprescindibles per al nostre sector turístic perquè els permet adaptar-se a les noves exigències dels clients”. Igualment, Puchades destaca com “la presència en fires promocionals serveix per concretar propostes” i referma “l’aposta de l’entitat pel turisme i la relació continua amb tots els agents del sector”.

  - Advertisement -
  - Advertisement -

  Últimes notícies

  Voluntariat en marxa a Ontinyent per protegir les serres del foc

  Ontinyent reforça la vigilància forestal amb la campanya "Ontinyent contra el foc" Ontinyent ha llançat la nova edició de "Ontinyent...
  - Advertisement -

  Mira també

  - Advertisement -