30/05/2024 - 16:07
Més

  15.000 tires tèxtils de colors decoraràn Martínez Valls

  Altres notícies

  Un “Cel de colors” amb més de 15.000 tires tèxtils decorarà aquest mes de maig el carrer Martínez Valls d’Ontinyent, on tindran lloc nombroses activitats durant els caps de setmana. Serà al marc d’una nova edició de “Ontinyent al carrer”, la campanya de dinamització comercial impulsada per l’Ajuntament a través del Consell Econòmic i Social (CES), que era presentada hui en roda de premsa.

  En ella, l’alcalde d’Ontinyent, Jorge Rodríguez, destacava que “Ontinyent al Carrer és una iniciativa d’interès per allò que suposa de posar en valor que també som una ciutat comercial. Amb una decoració que a més enguany conjuga la vessant comercial amb la nostra tradició textil, volem seguir animant a veïns i visitants a quedar-se amb nosaltres, continuar sent una capital amable de comarca i animant a totes i tots a gaudir d’una ciutat viva, plena d’activitats i on es pot trobar de tot”, destacava.

  L’alcalde, que agraïa la implicació de les diferents regidories, de les associacions de comerciants i hostelers locals, i de la Comissió 1 del Consell Econòmic i Social (CES) que coordina Amparo Boscá, compareixia acompanyat dels regidors Pablo Úbeda (Política Económica) i Óscar Borrell (Esports), qui donaven detalls de la programació d’activitats que tindrà lloc baix els milers de tires de colors repartides en 175 arcs.

  Úbeda explicava que esta edició, que es desenvoluparà entre els dies 12 i 26 de maig, durà el títol de “Un Cel de Colors”,  ja que, assenyalava, “volem que la gent passetge i gaudisca dels nostres comercos i establiments dins d’un ambient d’alegria i optimisme, coincidint amb l’arribada de la primavera. Per això disposarem d’estes 15.000 tires de colors de teixit non-woven, un material respectuós amb el medi ambient amb el que volem continuar amb la línia d’altres elements decoratius que hem anat emprant els últims anys i que han tingut molt d’èxit, fins al punt que altres ciutats han acabant copiant allò que hem fet”, assenyalava.

  Les activitats previstes s’iniciaran dissabte 12 de maig a les 18:00 hores al carrer Martínez Valls amb un “Espai per als menuts” amb tallers infantils i animació a càrrec de l’escola de dansa Ballet Opera, on xiquets i xiquetes podran gaudir de jocs i tallers al llarg del tot el carrer. A les 19:30 tindrà lloc una desfilada i espectacle itinerant inaugural a càrrec de la companyia Dinàmic, acompanyada d’una batucada a càrrec de Batukem i el ballet de l’Escola de Dansa Opera.

  Dissabte 19 de maig la jornada es dedicarà a “l’Esport al carrer” , amb un espai per als menuts a les 19:00 hores amb exhibició dels clubs esportius de la ciutat d’Ontinyent, i sorteig de material esportiu per als xiquets i xiquetes participants. El regidor d’Esports, Óscar Borrell, destacava que “va a ser un moment idoni per traure al carrer els diferents esports que es practiquen a Ontinyent, i ho farem de manera divertida. Fins a 15 clubs locals faran exhibicions i tindran llocs on informar sobre les seues modalitats, i les xiquetes i xiquets participants que els visiten podran anar omplint un ‘passaport esportiu’ que en completar-ho els permetrà participar en sorteigs”, explicava.

  Finalment, dissabte 26 de maig, partint de la nova Plaça de l’EPA Sant Carles (a partir 19:00h) i fins al Carrer Martínez Valls (a partir de les 19.30h), es viurà un “Carnaval de Cloenda” on els més menuts tindran tallers per elaborar disfresses, i es comptarà amb l’acompanyament de la Original Dixieland Sedajazz, una experimentada formació de música dixie valenciana. Al llarg de la campanya les associacions de comerciants prepararan també accions i campanyes complementàries.

  - Advertisement -
  - Advertisement -

  Últimes notícies

  La Conselleria d’Educació aprova les al·legacions d’Ontinyent per recuperar la zonificació escolar

  La Conselleria d’Educació ha acceptat les al·legacions per mantenir la zonificació escolar actual. Això permetrà seguir triant centres propers i facilitarà la mobilitat urbana.
  - Advertisement -

  Mira també

  - Advertisement -