80 empreses participaran en el tercer encontre industrial de la PRT

0

Els integrants de la Plataforma per la Reindustrialització Territorial, composta per IBIAE (Associació d’Empresaris Foia de Castalla), FEDAC (Federació Empresarial de l’Alcoià-El Comtat) i COEVAL (Confederació Empresarial de la Vall d’Albaida), organitzen la III ‘Trobada industrial clients-proveïdors’. Enguany tindrà lloc el 4 de desembre en les instal·lacions de IBIAE. La fase d’inscripció s’ha tancat amb prop de 80 empreses inscrites.
Ara arranca el període en el qual els assistents decideixen amb qui es veuran i els organitzadors establiran els horaris per a quadrar les reunions de 10 minuts entre potencials clients i proveïdors que han acceptat prèviament mantindre aquesta cita. Les parts es coneixen i després poden generar sinergies empresarials.

Entre les novetats d’aquesta edició, destaca la col·laboració amb CEDELCO (Cercle Empresarial d’Elx i Comarca ) i amb ASECAM (Associació d’Empresaris del Camp de Morvedre). Algunes de les seues empreses associades també prendran part en aquesta iniciativa i es reuniran amb companyies de la dels territoris de la Plataforma per la Reindustrialització Territorial. Així s’aconsegueix acostar a empreses de territoris pròxims amb l’objectiu d’estrényer llaços comercials.

Aquesta ‘III Trobada Industrial clients-proveïdors’ suposa una oportunitat única. En edicions anteriors les empreses han descobert nous clients i col·laboradors sense haver d’anar a buscar-los lluny del seu entorn.

Publicitat