29/01/2023 - 6:01
Més
  IniciEconomiaEl Ple de la Diputació de València aprova 500.000 per a les...

  El Ple de la Diputació de València aprova 500.000 per a les obres del Museu del Tèxtil de la CV a Ontinyent

  El Ple de la Diputació de València aprovava aquest dimecres el seu pressupost per a l’exercici 2023, al qual s’inclou una aportació de 500.000 euros pe ra la II fase de les obres del Museu del Tèxtil de la Comunitat Valenciana a Ontinyent. El diputat i portaveu del grup de La Vall Ens Uneix a la corporació valenciana, Joan Sanchis, votava a favor dels comptes previstos per al proper exercici, que també contemplen altres aportacions extraordinàries per a la comarca de La Vall d’Albaida, com ara 40.000 euros per a despeses de funcionament de la Fundació Museu del Tèxtil, o partids per avançar en les millores de les carreteres de Bufali i Beniatjar.

  Joan Sanchis destacava que el pressupost plantejat “contempla importants partides de caràcter social, econòmic i de protecció del medi ambient, així com transferències a les mancomunitats i associacions de municipis per a la prestació de serveis socials, millores d’infrastructures viàries i es manté l’aposta pel fons de cooperació municipal. Però a més replega reivindicacions de La Vall d’Albaida com les aportacions al Museu del Tèxtil, del qual la Diputació és un dels patrons, amb una important partida de mig milions d’euros, que mostra un suport decidit pel qual hem treballat des de La Vall Ens Uneix”, manifestava.

  Cal recordar que l’Ajuntament d’Ontinyent va adjudicar per 2,3 milions d’euros la segona fase de les obres del Museu del Tèxtil de la Comunitat Valenciana, que ja han començat i compten amb un termini d’execució de 16 mesos. L’actuació, que compta també amb aportacions del fons europeus Feder del programa EDUSI de la Unió Europea, suposa l’habilitació d’una segona nau adjacent a la ja construida, que tindrà ús com a espai expositiu i d’activitats.

  Redacció TVDO
  Redacció TVDOhttp://www.tvdigitalontinyent.com
  Actius des de finals de 2009 treballem per fer arribar la informació d'actualitat d'Ontinyent i la Vall d'Albaida. Som uns dels mitjans més complets i més actius de la Vall. Sumat a seguir-nos a les xarxes socials. Periodic d'Ontinyent i la Vall d'Albaida Digital

  El més llegit