22/05/2024 - 7:53
Més

  Obra Social de Caixa Ontinyent aportarà un vehicle adaptat a la Residència de la tercera edat de Moixent

  Altres notícies

  La entitat invertirà 27.000 euros a través de la seua obra social.
  Obra Social de Caixa Ontinyent ha signat hui un conveni pel qual facilitarà un vehicle adaptat a la Residència la Milagrosa de Moixent que permetrà el transport dels usuaris amb problemes de mobilitat en les seues necessitats diàries.

  L’acord s’ha formalitzat en un acte en el qual han comparegut el President de la Fundació la Milagrosa de Moixent, Antonio González, i el President de Caixa Ontinyent, Antonio Carbonell.
  La inversió de l’entitat es xifra en 27.000 euros, i el vehicle s’entregarà en poques setmanes, ja que precisa d’una adaptació prèvia per a l’accés de persones amb mobilitat reduïda.
  La Residència la Milagrosa de Moixent compta amb 59 usuaris i 40 treballadors, i ofereix servei tant a la població com als veïns de la comarca.

  El President de l’entitat, Antonio Carbonell, ha destacat la labor de la Residència insistint que “l’aportació de Caixa Ontinyent és, en realitat, l’aportació de tots els seus clients a Moixent ja que són ells, amb la seua confiança en la nostra entitat, els qui fan possible este tipus d’actuacions. Revertir els beneficis en la mateixa localitat en què es generen és un compromís que només té i manté Caixa Ontinyent”.

  - Advertisement -
  - Advertisement -

  Últimes notícies

  Fede Vidal reafirma el compromís del PSPV-PSOE amb el progrés social i econòmic de la Vall d’Albaida

  El PSPV-PSOE de la Vall d'Albaida ha celebrat recentment el seu Comité Comarcal a Bèlgida, un esdeveniment clau per...
  - Advertisement -

  Mira també

  - Advertisement -