728×90 caixa onti estiu
Home > Economia > El Govern d’Ontinyent estalvia 340.000 euros revisant els contractes dels serveis municipals

El Govern d’Ontinyent estalvia 340.000 euros revisant els contractes dels serveis municipals

  • Manuel Cuesta destaca que s’ha primat la contractació d’empreses locals “perquè a igualtat de condicions, estan primer els de casa”
  • Josep Francés assegura que mesures com esta “permeten que l’Ajuntament tinga el crèdits dels bancs i la confiança dels proveïdors”

Fins a 340.000 euros, més de 56 milions de les antigues pessetes, ha aconseguit estalviar el Govern d’Ontinyent després de revisar els contractes dels serveis municipals. “Hem de ser capaços de fer les mateixes coses que abans, però gastant menys, i en eixes estem”, apuntava el regidor d’Hisenda, Josep Francés, qui destacava que aquest tipus d’actuacions dona credibilitat a l’ajuntament de cara als bancs, cosa que ha permès renovar esta setmana les pòlisses de crèdit amb dues grans entitats, una  credibilitat “que no tenen la Generalitat Valenciana o alguns ajuntaments veïns”, apuntava.

El regidor de Serveis Municipals, Manuel Cuesta, agraïa la predisposició dels proveïdors, “que han estat capaços d’entendre que la solució està entre tots”, i desglossava alguns aspectes de l’estalvi de 340.000 euros aconseguit. En aquest sentit, Cuesta explicava que 174.322 corresponen a la contracta de neteja d’edificis; 23.000 euros a la de parcs i jardins; 120.000 euros en lloguers; 30.000 euros en enviaments i correspondència, així com una rebaixa substancial en el cost del manteniment dels semàfors (50%); en el contracte dels ascensors (30%); o en els contractes de les alarmes i extintors. A totes aquestes xifres cal afegir altres estalvis com els 150.000 euros que no s’hauran de pagar per la Televisió Municipal o els més de 50.000 que s’estalviem en els sous dels polítics i l’estructura del Govern.

EconomyCash Juny

Cuesta destacava que en tots els casos l’actual Govern ha primat la contractació d’empreses d’Ontinyent, “perquè pensem que a igualtat de condicions, estan primer els de casa, ja que paguen ací els seus impostos i donen feina a la gent de casa”. El regidor posava de relleu que el Govern d’Ontinyent pensa que l’austeritat no és en sí el fi, “però si que creguem que era el moment d’apretar-se el cinturó igual com estan fent els treballadors, les famílies i les empreses”, manifestava. En aquest sentit, Manuel Cuesta puntualitzava que “l’ajuntament no podia ser menys, i més després de que en els últims anys s’haguera disparat el gasto corrent de manera desorbitada al mateix temps que caien els ingressos”, afegia.
El regidor d’Hisenda, Josep Francés, apuntava per últim que “no anem reduir costos i estalviar per seguir cap moda, sinó per convenciment de que és la millor manera d’administrar correctament els diners dels ciutadans, que és la nostra obligació”, concloïa.

Subscriu-te al nostre canal de whatsapp

Segueix els següents pasos:

  1. Crea un contacte a la teua agenda de contactes amb el nom TVDIGITALONTINYENT i el telèfon 644 378 641
  2. Envians un missatge de whatsapp amb la paraula ALTA i el teu nom complet al contacte que has creat anteriorment
És un servei totalment gratuït

Sobre TV Digital Ontinyent

TV Digital Ontinyent
Actius des de finals de 2009 treballem per fer arribar la informació d'actualitat d'Ontinyent i la Vall d'Albaida. Som uns dels mitjans més complets i més actius de la Vall. Sumat a seguir-nos a les xarxes socials.

També pot interessar-te

Caixa Ontinyent llança Google Pay

Caixa Ontinyent ha llançat el servei de pagament mòbil “Google Pay”, una incorporació que permet …