12/06/2024 - 21:10
Més

  “Descobreix Ontinyent” promocionarà els atractius de la ciutat per potenciar la relació comerç – turisme

  Altres notícies

  “Descobreix Ontinyent”, la campanya de dinamització comercial impulsada per Comerç IN amb el suport de diverses entitats i institucions promocionarà aquest any els atractius de la ciutat per potenciar la relació comerç-turisme. En concret, la campanya vincula el sorteig de tablets i targetes-regal a la difusió d’imatges de paratges, edificis, festes i tradicions d’Ontinyent, en una iniciativa que compta amb el recolzament dels Fondos de Desarrollo Regional de la UE, el Ministerio de Economía y Competitividad, la Conselleria d’Economia Sostenible, la Cámara de Valencia i l’Ajuntament d’Ontinyent.

  En la roda de premsa de presentació de la campanya, el president de Comerç In, Rafael Vaello explicava que durant aquest mes els comerços i serveis In col·locaran imatges de gran format en les quals es mostraran els principals atractius de la nostra ciutat, paratges naturals, edificis de valor arquitectònic, festes i tradicions populars i altres emblemes d’Ontinyent. A més s’ha elaborat un àlbum que permetrà als clients de Comerç In col·leccionar aquestes mateixes imatges en menor grandària, acumulant cromos per cadascuna de les seues compres realitzades.

  Descobreix Ontinyent brindarà la possibilitat a compradors i visitants de guanyar premis mitjançant diferents vies de participació. En els comerços i serveis In es podran trobar unes fitxes amb el llistat de comerços participants en la campanya, les quals s’han d’emplenar amb almenys 15 noms de les fotografies que exposen cadascun dels establiments. Entre aquells que completen els futllets se sortejaran una tablet i dos targetes regal de 100 € cadascuna. La participació per mitjà de les xarxes socials, pujant selfies dels aparadors visitats i les seues imatges exposades en el Facebook de Comerç In, també donarà opció a guanyar una tablet i dos targetes regal de 100 €.

  La regidora de Comerç i Turisme de l’Ajuntament, Sayo Gandía, mostrava la predisposició del consistori a la cooperació en iniciatives multisectorials per a la reactivació econòmica de la ciutat. En concret, destacava el dinamisme de Comerç In i la satisfacció de col·laborar en aquest tipus d’iniciatives amb tots els organismes i teixit associatiu implicat per seguir innovant a la ciutat. A més agraïa a Comerç In la voluntat d’anar més enllà en les seves iniciatives i fer-les extensives a altres sectors econòmics, canviant antigues lògiques de competència per altres més actuals de cooperació per un objectiu comú : fer d’Ontinyent una ciutat de referència en l’àmbit comarcal i autonòmic. I recordava que aquests projectes per a la dinamització de Centres Comercials Urbans “no serien possibles sense la necessària col·laboració públic-privada”.

  Des de Càmara de València, Victoria Guillen destacava que aquesta campanya és fruit de la suma de voluntats dels diferents organismes preocupats per fer de les nostres àrees comercials veritables centres vius, potenciant l’activitat econòmica urbana i involucrant a la ciutadania en els projectes de promoció econòmica local; i s’emmarca dins del Programa de Dinamització de Centres Comercials Urbans, del Plan de Mejora de la Competitividad del Ministerio que compta amb Fondos Feder de la UE, i amb suport i aportació de la Conselleria d’ Economia Sostenible i l’ Ajuntament d’Ontinyent.
  Javier Cabedo, Vicepresident de Coeval, incidia en el camí emprès de cooperació públic-privada, que tant es defensa des de Coeval i que dóna fruits com la campanya que es presenta; i ressaltava el treball conjunt de Coeval i Comerç In, al mateix temps que destaca el dinamisme i inquietud per la innovació en el sector d’aquestes associacions.

  Finalment, Rafael Vaello agraïa la col·laboració a tots els presents i destacava la labor duta a terme durant els 15 anys de l’Associació en la dinamització del centre urbà i la potenciació del sector comerç i serveis de la ciutat, ”donant sempre una pas més cap a la innovació i la cooperació a través d’accions com la qual hui es presenta que posa en valor la ciutat, el seu potencial i les sinergies comerç-turisme”. Vaello, a més d’incidir en l’agraïment a totes les institucions i agents que havien fet possible seguir comptant un any més amb aquesta línia de col·laboració; destacava la importància de ser una de les ciutats reconegudes amb Gerència de Centre Urbà, i convidava a tots els presents a seguir aprofundint en aquesta direcció pel bé del sector.

  - Advertisement -
  - Advertisement -

  Últimes notícies

  Voluntariat en marxa a Ontinyent per protegir les serres del foc

  Ontinyent reforça la vigilància forestal amb la campanya "Ontinyent contra el foc" Ontinyent ha llançat la nova edició de "Ontinyent...
  - Advertisement -

  Mira també

  - Advertisement -