28/02/2024 - 22:58
Més

  La GV aprova definitívament la modificació del planejament d’Sgullent que permetrà la finalització del passeig de l’Havana

  Altres notícies

  La modificació permetrà la instal·lació al Polígon Industrial d’Agullent d’una important empresa del sector de l’automoció.
  El passat 3 d’octubre la Comissió Territorial d’Urbanisme de la Generalitat Valenciana va aprovar definitivament la modificació de les Normes Subsidiàries d’Agullent que permetrà la finalització de les obres d’urbanització del Polígon Industrial IP4 (Els Planets), concretament al vial del Passeig de l’Havana.

  Les obres d’urbanització consistiran, fonamentalment, en l’execució d’una rodona que possibilitarà la correcta circulació de vehicles per l’esmentat vial, hui sense eixida, així com la dotació d’una ampla zona verda per al polígon.
  Aquestes obres d’urbanització seran sufragades íntegrament per l’empresa promotora i permetran la instal·lació al Polígon Industrial d’Agullent d’una important empresa del sector de l’automoció.

  L’alcalde d’Agullent, Pau Muñoz, ha expressat la seua satisfacció per l’aprovació definitiva de la modificació urbanística duta a terme per la Generalitat i ha afirmat que “continuem treballant fermament per afavorir la instal·lació de noves empreses al nostre Polígon Industrial i oferir noves possibilitats d’ocupació als nostres veïns i veïnes”.

  - Advertisement -
  - Advertisement -

  Últimes notícies

  L’Orquestra Simfònica Caixa Ontinyent iniciarà esta setmana la nova temporada al Teatre Echegaray

  El primer concert serà dissabte que ve dia dos de març a les 19.30 hores amb un concert amb obres de Falla, Turina, Rimski-Kórsakov i Ravel
  - Advertisement -

  Mira també

  - Advertisement -