Consum alerta sobre males pràctiques de comercials de gas i electricitat

La regidora de Consum de l’Ajuntament d’Ontinyent, Matilde Francès, ha advertit a la ciutadania al voltant de les ofertes comercials en llum i gas que es reben telefònicament o a domicili, en registrar-se un augment en les queixes relacionades al respecte a la ciutat. En aquest sentit, Francés ha explicat que en estes queixes els ciutadans donen mostres d’haver estat enganyats amb falsos descomptes, preus fixos que no ho son, i fins i tot donant a entendre que són d’una companyia quan pertanyen a una altra.

La regidora ha recomanat als veïns i veïnes “molta precaució en atendre estes ofertes”, exposant que una bona manera d’actuar és demanar l’oferta que se’ls faça per escrit, així com un període per analitzar-la, per tal de poder confirmar les condicions promeses i comparar l’oferta amb les tarifes d’altres companyies. “En qualsevol cas mai s’ha de facilitar les dades bancàries si no s’està segur de voler contractar la tarifa que s’ofereix, encara que les demanen argumentant que són necessàries per a rebre l’oferta”, recomana Matilde Francés.

La regidora de consum recomana als ciutadans que reclamen davant aquests casos i que s’informen al voltant de com actuar en la Oficina Municipal d’Informació al Consumidor (OMIC), ubicada al Carrer Maians, 19, baix, d’Ontinyent.

Subscriu-te al nostre canal de whatsapp

Segueix els següents pasos:

  1. Crea un contacte a la teua agenda de contactes amb el nom TVDIGITALONTINYENT i el telèfon 644 378 641
  2. Envians un missatge de whatsapp amb la paraula ALTA i el teu nom complet al contacte que has creat anteriorment
És un servei totalment gratuït

Sobre TV Digital Ontinyent

TV Digital Ontinyent
Actius des de finals de 2009 treballem per fer arribar la informació d'actualitat d'Ontinyent i la Vall d'Albaida. Som uns dels mitjans més complets i més actius de la Vall. Sumat a seguir-nos a les xarxes socials.

També pot interessar-te

Fundació Caixa Ontinyent llança un programa de webinars per a gestionar l’economia personal utilitzant els nous mitjans online

Fundació Caixa Ontinyent ha posat en marxa, a través del seu programa d’educació financera “Finança’t”, …