22/02/2024 - 2:53
Més

  COEVAL organitza “Econòmicament Vall d’Albaida” Lliurament dels premis Sergio Pomar Montahud en la seua segon edició

  Coeval Premia l'Excel·lència Empresarial: Lliurament dels Premis Sergio Pomar Montahud en la 2a Edició d'Economicament Vall d'Albaida

  Altres notícies

  El proper 16 de novembre, a partir de les 18:30 hores, se celebrarà al Centre Cultural de Caixa Ontinyent l’acte “Econòmicament Vall d’Albaida”, on a més es farà lliurament dels Premis Sergio Pomar Montahud en la seua 2a Edició. Aquests guardons seran atorgats a les empreses Vidrios San Miguel i Ad Libitum.

  L’acte, patrocinat per Caixa Ontinyent, serà una excel·lent ocasió per al retrobament de les empreses de la Vall d’Albaida i s’iniciarà amb les paraules de benvinguda de Javier Cabedo, President de COEVAL. Posteriorment, serà el President de Caixa Ontinyent, José Pla, qui presentarà al prestigiós catedràtic de la Universitat de València, Joaquín Maudos, que pronunciarà una conferència de contingut econòmic titulada: “Evolució recent i reptes de l’economia Valenciana”.

  Acte seguit, es donarà pas al lliurament dels Premis Sergio Pomar Montahud a les empreses Vidrios San Miguel i Ad Libitum, que rebran de mans dels Presidents de COEVAL i Caixa Ontinyent, l’estatueta acreditativa creada expressament per a aquests Premis per l’artista Cesc Biosca. Finalment, serà l’Alcalde de la Ciutat d’Ontinyent, Jorge Rodríguez, qui clausurarà l’acte. Acabat aquest, els assistents podran compartir un Vi d’Honor en les mateixes instal·lacions del Centre Cultural de Caixa Ontinyent.

  - Advertisement -
  - Advertisement -

  Últimes notícies

  “Ontinyent Participa” rep 20 propostes en les primeres hores de la seua nova edició

  La fase propositiva que començava aquest dilluns es perllongarà fins al 4 de març
  - Advertisement -

  Mira també

  - Advertisement -