Fundae, coeval i previnsa presenten en ontinyent les novetats 2020 del crèdit formatiu per a les empreses

La seu de la Confederació Empresarial de la Vall d’Albaida (COEVAL) acollirà dijous que ve 20 de febrer a les 16 h. una interessant Jornada sobre novetats 2020 i bones pràctiques en la gestió de la formació programada per les empreses(també conegut com el crèdit formatiu per a les empreses), organitzada per COEVAL i Previnsa amb la col·laboració de FUNDAE (Fundació Estatal per a la Formació en l’Ocupació).Per a assistir a la mateixa que és oberta i gratuïta haurà d’inscriure’s remetent un correu a coeval@coeval.es o apenades@previnsa.es, correus on també podrà demanar més informació si el requereix sobre la mateixa.

En la Jornada que va dirigida a assessories, gestories i consultories que tenen clients que realitzen formació i tot tipus d’entitats i empreses interessades en la formació bonificada, s’analitzaren per part de FUNDAE les novetats existents en la mateixa aquesta anualitat 2020 i bones pràctiques en els tràmits i l’aplicació telemàtica per a la gestió de les bonificacions corresponents a les empreses. Després de la mateixa els assistents podran plantejar als representants de FUNDAE les qüestions que sobre aquest tema desitgen i ampliar la informació que precisen.
COEVAL amb la realització d’aquestes Jornades pretén acostar a la Vall d´Albaida informació empresarial de la màxima utilitat per als seus Associats, tal com fan des de fa molts anys, complint amb això amb un dels seus principis bàsics: aproximar el coneixement d’aquells temes essencials que afecten les empreses i que han de conéixer per a la millora de la seua professionalització, com en aquest cas és la formació i el reciclatge permanent en aquestes.

Subscriu-te al nostre canal de whatsapp

Segueix els següents pasos:

  1. Crea un contacte a la teua agenda de contactes amb el nom TVDIGITALONTINYENT i el telèfon 644 378 641
  2. Envians un missatge de whatsapp amb la paraula ALTA i el teu nom complet al contacte que has creat anteriorment
És un servei totalment gratuït

Sobre TV Digital Ontinyent

TV Digital Ontinyent
Actius des de finals de 2009 treballem per fer arribar la informació d'actualitat d'Ontinyent i la Vall d'Albaida. Som uns dels mitjans més complets i més actius de la Vall. Sumat a seguir-nos a les xarxes socials.

També pot interessar-te

Aquest dilluns ixen a la venda els xecs consum

Els xecs consum de la campanya “Queda’t a Ontinyent, compra a casa” posada en marxa …