24/04/2024 - 4:53
Més

  Ajuntament i Conselleria d’Educació treballen en l’agilització de les obres del pla “Edificant” a Ontinyent

  El secretari autonòmic Daniel McEvoy visita el CEIP Bonavista, l’IEs Pou Clar i l’IES l’Estació, i confirma a l'alcalde l’acceleració dels tràmits necessaris per iniciar les obres dels col·legis Martínez Valls i Vicente Gironés

  Altres notícies

  L’Ajuntament d’Ontinyent i la Conselleria d’Educació estan treballant en l’agilització dels tràmits pendents per iniciar les obres que resten per executar a la ciutat dins del pla “Edificant”, que finança la Conselleria i executa l’Ajuntament. El Secretari Autonòmic d’Educació de la Conselleria d’Educació, Universitats i Ocupació de la Generalitat Valenciana, Daniel McEvoy, visitava aquest dimecres Ontinyent per dur a terme una intensa jornada de treball amb l’alcalde Jorge Rodríguez, en la que també participaven els regidors de Territori i Educació, Óscar Borrell i Ferran Gandia, i diversos tècnics i personal d’ambdúes administracions, així com responsables de les diverses obres visitades i dels propis centres educatius.

  La jornada incloïa en primer lloc una reunió de treball en l’Ajuntament, en la que es parlava tant dels projectes executats o en execució com dels que estan pendents d’execució. En aquest sentit, es parlava de l’inici en breu de les obres que invertiran prop de 17 milions d’euros en la construcció del nou IES l’Estació, en un termini comprés entre el proper mes de desembre i els primers mesos de 2024. Igualment, també s’avançava l’acceleració dels tràmits necessaris per iniciar les obres dels col·legis Martínez Valls i Vicente Gironés, aturades degut a la necessitat de modificar els projectes degut a l’encariment dels preus dels materials.

  Acte seguit, es procedia a visitar el CEIP Bonavista, on Daniel McEvoy comprovava el bon ritme d’execució de les obres que estan duent-se a terme i es troben ja a la seua recta final. A continuació es procedia a visitar l’IES Pou Clar, on es feia una demostració de l’aplicació d’un modern braç robòtic en l’enseyament del Grau Superior de Mecatrònica Industrial que imparteix el centre. Finalment, es visitava tant l’antic IES l’Estació com les aules prefabricades en les que l’alumnat ja està assistint a classe, i que seran posteriorment utiltizades per l’alumant del Conservatori quan acaben les obres de l’institut i comencen les d’aquesta altra instal·lació educativa.

  Daniel McEvoy qualificava la jornada de treball a Ontinyent com a “molt fructífera, pel que fa al seguiment de les obres iniciades com de les que es van a iniciar, però a més no sols hem parlat de continents sinó també de continguts. En aquest sentit hem pogut comprovar la ferma aposta que es fa a Ontinyent per la Formació Professional, aposta en la que coincidim Ajuntament i Conselleria; i ens han explicat diversos projectes que Ontinyent vol impulsar com a ciutat educadora, i en els que anirem treballant conjuntament per oferir el millor a l’alumnat”, apuntava.

  Jorge Rodríguez destacava que la visita del secretari autonòmic “que no s’ha limitat a parlar al despatx, sinó que també ha volgut palpar la realitat dels centres i de les obres en les que estem treballant. Estem molt agraïts de la visita i valorem molt positivament aquest matí de treball colze a colze entre Ajuntament i Generalitat per seguir avançant en la constricció del futur de la ciutat”.

  - Advertisement -
  - Advertisement -

  Últimes notícies

  Malena Alterio penja el “no hi ha entrades” al Teatre Echegaray d’Ontinyent

  La representació d’espectacle “Los amigos de ellos dos” junt a David Llorente esgota la venda online i sols resten 30 entrades de venda exclusiva en taquilla
  - Advertisement -

  Mira també

  - Advertisement -