COEVAL informarà sobre l’avantatge competitiu del consum energètic

La seu de l’Espai iDEO Start-UPV en l’Olleria i la de la COEVAL en Ontinyent acolliran els dies 7 i 8 de maig, a les 16:00 hores, unes jornades, amb la col·laboració amb l’Associació d’Empresaris de l’Olleria, sobre la nova regulació de l’autoconsum energètic després de la recent derogació de l’impost al Sol i el posterior Real Decret 244/2019 aprovat el passat 5 d’abril, en el qual es completa el nou marc regulador  sobre l’autoconsum establint les condicions d’aquest. En les Jornades participen, com a ponents, experts en la matèria de l’empresa Inel, que seran presentats per Vicente Mompo, president d’AEMO i Javier Cabedo, president de COEVAL respectivament.

Les persones i empreses que vulguen assistir a la mateixa hauran d’inscriure’s remetent un correu electrònic a coeval@coeval.es amb el nom i cognoms dels assistents, empresa a la qual pertanyen i telèfon de contacte i indicant a qual de les jornades convocades assistirà.

L’objectiu de la Jornada és informar a les empreses assistents que l’autoconsum, amb aquesta nova regulació que li dóna certitud i seguretat als usuaris, és una alternativa tècnicament viable de producció d’energia elèctrica per a consum propi, podent obtenir’s un estalvi directe en la seua factura elèctrica. En les Jornades es donaran a conéixer, entre altres continguts, casos pràctics i informació sobre finançament existent per a poder dur a terme instal·lacions d’autoconsum energètic.

Les instal·lacions d’autoconsum posseeixen indubtables avantatges des del punt de vista energètic en constituir un sistema de generació distribuïda que redueix les pèrdues en la xarxa elèctrica. Avantatges també des del punt de vista mediambiental, ja que en basar-se generalment en l’aprofitament de fonts d’energia renovable l’autoconsum comporta una reducció d’emissions respecte de la producció elèctrica a partir de fonts convencionals.

COEVAL amb la realització d’aquestes Jornades acredita el seu compromís a favor de l’impuls de l’autoconsum energètic per les oportunitats que el mateix ofereix a les empreses entre altres camps en l’econòmic, ja que pot ser també un element dinamitzador de l’activitat econòmica en el territori, així com en el de la sostenibilitat mediambiental que és un camp bàsic a tindre en compte en els desenvolupaments empresarials de present i futur de qualsevol sector d’activitat econòmica.

Subscriu-te al nostre canal de whatsapp

Segueix els següents pasos:

  1. Crea un contacte a la teua agenda de contactes amb el nom TVDIGITALONTINYENT i el telèfon 644 378 641
  2. Envians un missatge de whatsapp amb la paraula ALTA i el teu nom complet al contacte que has creat anteriorment
És un servei totalment gratuït

Sobre TV Digital Ontinyent

TV Digital Ontinyent
Actius des de finals de 2009 treballem per fer arribar la informació d'actualitat d'Ontinyent i la Vall d'Albaida. Som uns dels mitjans més complets i més actius de la Vall. Sumat a seguir-nos a les xarxes socials.

També pot interessar-te

El Consell Local de Medi Ambient d’Ontinyent aprova per unanimitat la restauració i modificació d’usos de la Finca Fuset

El Consell Local de Medi Ambient d’Ontinyent aprovava per unanimitat la restauració i modificació d’usos …