21/06/2024 - 1:13
Més

  La Unió desfila en Alcoi en el 150 aniversari dels Bequeteros

  Altres notícies

  La Filà Berberiscos d’Alcoi, popularment coneguda com els Bequeteros, celebra aquest any els 150 anys de la seua fundació, motiu pel qual han preparat una esquadra especial que desfilará a l’Entrada de Moros i Cristians el proper dissabte 4 de maig de 2019. Per tan important esdeveniment, aquesta esquadra ha demanat els serveis de la Societat Unió Artística Musical Ontinyent.

  Prèviament a l’Entrada, la banda acompanyarà a l’esquadra especial dels Bequeteros en dues “entradetes” nocturnes, la del divendres 26 d’abril i la del dimecres 1 de maig a les 23:10 hores.

  Es dóna la circumstància que a l’Entrada d’Alcoi del passat any 2018, la Unió també va ser la banda que va desfilar amb l’Esquadra del Mig dels Bequeteros, un moment molt especial que va servir per iniciar les magnífiques relacions que tenen en aquest moments els festers alcoians i els músics ontinyentins.

  Per a la Societat Unió Artística Musical Ontinyent “és un autèntic plaer i un orgull poder participar un any més en les Festes d’Alcoi amb aquesta esquadra i amb una filà que celebra tan important moment com son els seus 150 anys d’història”.

  - Advertisement -
  - Advertisement -

  Últimes notícies

  Pepe Serna revalidat com a president d’ATEVAL per a una nova etapa de creixement

  En un acte ple de representants del món polític, empresarial i acadèmic, Pepe Serna ha estat revalidat com a...
  - Advertisement -

  Mira també

  - Advertisement -