La Unió desfila en Alcoi en el 150 aniversari dels Bequeteros

La Filà Berberiscos d’Alcoi, popularment coneguda com els Bequeteros, celebra aquest any els 150 anys de la seua fundació, motiu pel qual han preparat una esquadra especial que desfilará a l’Entrada de Moros i Cristians el proper dissabte 4 de maig de 2019. Per tan important esdeveniment, aquesta esquadra ha demanat els serveis de la Societat Unió Artística Musical Ontinyent.

Prèviament a l’Entrada, la banda acompanyarà a l’esquadra especial dels Bequeteros en dues “entradetes” nocturnes, la del divendres 26 d’abril i la del dimecres 1 de maig a les 23:10 hores.

Es dóna la circumstància que a l’Entrada d’Alcoi del passat any 2018, la Unió també va ser la banda que va desfilar amb l’Esquadra del Mig dels Bequeteros, un moment molt especial que va servir per iniciar les magnífiques relacions que tenen en aquest moments els festers alcoians i els músics ontinyentins.

Per a la Societat Unió Artística Musical Ontinyent “és un autèntic plaer i un orgull poder participar un any més en les Festes d’Alcoi amb aquesta esquadra i amb una filà que celebra tan important moment com son els seus 150 anys d’història”.

Subscriu-te al nostre canal de whatsapp

Segueix els següents pasos:

  1. Crea un contacte a la teua agenda de contactes amb el nom TVDIGITALONTINYENT i el telèfon 644 378 641
  2. Envians un missatge de whatsapp amb la paraula ALTA i el teu nom complet al contacte que has creat anteriorment
És un servei totalment gratuït

Sobre TV Digital Ontinyent

TV Digital Ontinyent
Actius des de finals de 2009 treballem per fer arribar la informació d'actualitat d'Ontinyent i la Vall d'Albaida. Som uns dels mitjans més complets i més actius de la Vall. Sumat a seguir-nos a les xarxes socials.

També pot interessar-te

Admissió i matrícula curs 2020-2021 a l’Escola Oficial d’Idiomes de Xàtiva

Per estudiar algun dels idiomes que s’ofereixen a la seu de Xàtiva o les seccions …