Caixa ontinyent guanya 4,5 milions d’euros en el tercer trimestre del 2011

Incrementa la captació de recursos en un 1,46%, baixa la inversió creditícia un 3,42%, conté la morositat en el 4,30%, i reduïx el benefici net en un 26,98%.

El Consell d’Administració de Caixa Ontinyent va aprovar anit l’informe estadístic corresponent al tercer trimestre del 2011, en el que destaca un resultat de 4,5 milions d’euros, dels que destina 1,4 milions d’euros a dotacions extraordinàries per a morositat i deterioraments i 0,8 milions d’euros a impostos. Així, el benefici net es xifra en 2,3 milions d’euros, un 26,98% menys que en el mateix període del 2010, en línia amb les previsions del Consell per al present exercici.

Els recursos gestionats són de 885 milions d’euros, el que suposa un increment de l’1,46% en el que va d’any, i el crèdit a la clientela disminuïx un 3,42%, situant-se en 774 milions d’euros.

La taxa de morositat és del 4,30% sobre balanç (quasi un 40% inferior a la mitjana del sector), i amb cobertura del 74,47% (16 punts per damunt de la mitjana del sector).

Cal recordar que el Core Capital a 30-06-2011, sense comptabilitzar encara els beneficis de l’exercici, se situava en el 9,46%, amb previsió de superar el 10% a finals d’any.

Assemblea General ordinària per al 14 de desembre, per a aprovar les línies d’actuació del 2012 i l’adaptació d’Estatuts i Reglament electoral a la nova legislació.

El Consell d’Administració també ha acordat convocar Assemblea General ordinària, corresponent al segon semestre de l’any, per al pròxim 14 de desembre. Una sessió en què s’informarà sobre la marxa de l’exercici, es plantejaran les línies d’actuació per a l’exercici 2012 i es presentarà la proposta definitiva d’adaptació d’Estatuts i Reglament Electoral a la nova legislació sobre Caixes d’Estalvis.

Esta proposta d’adaptació d’Estatuts s’ajusta a l’aprovada inicialment per l’Assemblea General del passat 27 de juny, amb una lleugera modificació consistent a assignar un conseller general més al grup de “altres entitats representatives d’interessos col·lectius”, a fi de complir tant la normativa autonòmica com l’estatal. Cal recordar que, com a premissa bàsica en esta adaptació, l’Assemblea General va acordar reduir el nombre de membres de cada òrgan al mínim legal.

Subscriu-te al nostre canal de whatsapp

Segueix els següents pasos:

  1. Crea un contacte a la teua agenda de contactes amb el nom TVDIGITALONTINYENT i el telèfon 644 378 641
  2. Envians un missatge de whatsapp amb la paraula ALTA i el teu nom complet al contacte que has creat anteriorment
És un servei totalment gratuït

Sobre TV Digital Ontinyent

TV Digital Ontinyent
Actius des de finals de 2009 treballem per fer arribar la informació d'actualitat d'Ontinyent i la Vall d'Albaida. Som uns dels mitjans més complets i més actius de la Vall. Sumat a seguir-nos a les xarxes socials.

També pot interessar-te

Adjudicades les obres de millora a l’IES Pou Clar i el CEIP La Solana

L’Ajuntament d’Ontinyent adjudica diverses obres de millora a l’IES Pou Clar i el CEIP La …