29/11/2023 - 9:05
Més

  Caixa Ontinyent continua la seua expansió amb una nova oficina a Ibi

  Altres notícies

  Caixa Ontinyent ha posat en funcionament una nova oficina a Ibi (Alacant) continuant amb el seu pla d’expansió en les comarques centrals valencianes, que li porta a sumar ja 48 oficines en 31 poblacions.

  Ibi és una de les ciutats més industrials de la Comunitat Valenciana, amb una idiosincràsia molt pròpia de les comarques centrals i part fonamental en l’eix que s’està potenciant entre Ontinyent, Alcoi i Ibi. Suposa, per tant, una plaça molt interessant per al negoci, sobretot el referent a empreses. En aquest sentit, l’oficina comptarà amb personal format, jove i, al mateix temps, amb una gran experiència.

  En l’actual era digital, Caixa Ontinyent aposta per oferir als seus clients una combinació d’oficines físiques juntament amb la banca online.

  Com explicava el President de Caixa Ontinyent, Antonio Carbonell, “poder operar des de casa té innombrables avantatges, si bé, creiem que tenir una oficina física ens ajuda a millorar el tracte amb els nostres clients. De fet, un dels nostres valors diferencials és el tracte humà i personalitzat per a oferir-los els productes i serveis més adequats a les seues necessitats. El fet de ser una entitat que concentra la seua activitat en una zona concreta, com són les comarques centrals, ens facilita aquesta forma d’actuar amb els clients”.

  Caixa Ontinyent compta amb 100.000 clients i maneja un volum de negoci de 2.033 milions d’euros, generant una gran activitat econòmica en el seu àmbit d’actuació.

  En aquests últims anys, ha sigut qualificada com una de les més solvents i valorada, a més, per la seua prudent gestió. De fet, el propi Ministre De Guindos la va qualificar de “supersana, supersana” en una compareixença del Congrés dels Diputats per a explicar la crisi del sistema financer espanyol; Jordi Évole va destacar el bon funcionament de l’entitat en el seu programa “Salvados”; la 2 de TVE li va dedicar un programa anomenat “utopías próximas”; i diversos mitjans nacionals i provincials han destacat tant el paper de l’entitat com la seua gestió en els últims anys.

  Font: Caixa Ontinyent

  - Advertisement -
  - Advertisement -

  Últimes notícies

  Ontinyent necessita una Oficina municipal de suport a associacions

  Gabriel Portero Valls Regidor de Compromís a l’Ajuntament d’Ontinyent Si per alguna cosa es caracteritza Ontinyent és pel seu dinamisme. Som...
  - Advertisement -

  Mira també

  - Advertisement -