Rodríguez traslladat a València

0

Després de prop de 6h després de que l’Alcalde d’Ontinyent i president de Diputació de València haja arribat detès al Ajuntament d’Ontinyent, finalment ha sigut tralladat a València, previsiblement a continuar l’escorcoll que aquest matí han començat al seu domicili d’Ontinyent.

Aquesta vesprada al voltant de les 18:10h l’alcade d’Ontinyent i el seu capde gabinet Ricard Gallego han eixit de l’ajuntament escortats per agents de la UDEF.

Segons el TSJCV els detinguts passaran previsiblement a disposició judicial aquest divendres, justament després de que hajen passat el termini màxim de 72h legals. Pel que fa, a aquesta nit els detinguts romandràn a les dependències policials.

En quant a les reaccións pol·lítiques que s’han anat produïnt al llarg de la vesprada, el President Autonòmic Ximo Puig ha reclamat ser “extremadament prudent” pel que fa a la detenció del president de la Diputació de València i alcalde d’Ontinyent, Jorge Rodríguez, en el marc de l’operació Alquería, desenvolupada aquest mateix dimecres, i ha apuntat que haurà “derivades polítiques” quan avance la investigació.

https://www.eldiario.es/cv/Puig-detencion-Rodriguez-parece-corrupcion_0_786722161.html 

Per altra banda el secretari d’Organització del PSOE i ministre de Foment, José Luis Ábalos, ha qualificat el fet com “lamentable” i “vergonyós”, i malgrat dir que no coneix els delictes que se li imputen, entén que no pot seguir en el seu càrrec donada la “aparatositat” de la seua detenció.

https://okdiario.com/espana/2018/06/27/jose-luis-abalos-dice-que-socialista-jorge-rodriguez-no-puede-seguir-cargo-detencion-2483249