20/04/2024 - 0:06
Més

    L’Operació Alqueria detè a Jorge Rodríguez i Ricard Gallego

    Altres notícies

    Aquest matí Ontinyent ha despertat amb la notícia de la detenció de l’alcalde de la ciutat i president de la Diputació de València Jorge Rodríguez. Es tracta d’una operació judicial en col·laboració del Jutjat d’Instrucció i 1a Instància d’Ontinyent.

    Aquesta operació amb el nom “Operación Alquería”, està actualment en marxa, on es comunica la pressumpta prevaricació i malversació de fons públics per part de Jorge Rodríguez i altres membres que actualment estan detinguts i sent investigats.

    Al voltant de les 12h s’ha produït l’arribada de Rodríguez a l’ajuntament d’Ontinyent, acompanyat per un vehicle policial i diferents agents de la UDEF (Unitat de Delictes Econòmics i Fiscals) que l’han acompanyat al seu despatx municipal, on s’està efectuant un registre.

    Moment on Ricard Gallego entrava acompanyat per agents de la Policia Nacional. Foto DosClicks.

    Posteriorment, al voltant de les 13h ha arribat, també detingut, el seu cap de gabinet i assessor Ricard Gallego, acompanyat per agents de la UDEF.

    Membres de la corporació municipal s’han pronunciat al respecte. Per al grup municipal Ciudadanos, el seu portaveu Juan Revert han explicat que “vam denunciar presumptes irregularitats en certs alts directius per a treballar en Divalterra, 4 representants de Compromís i 3 representants del PSOE el passat mes de maig. Així vam aportar documentació de la fiscalia en Maig del 2015. Es torna a demostrar a què juga el bipartidisme, a repartir llocs de treball entre els seus amics” assenyala Revert.

    Mercedes Pastor, portaveu del PP d’Ontinyent s’han volgut mantenir expectants durant el temps donat per la instrucció (72h) per pronunciar-se.

    El PSPV-PSOE ha emés un comunicat intern on demana prudència.

    - Advertisement -
    - Advertisement -

    Últimes notícies

    Malena Alterio penja el “no hi ha entrades” al Teatre Echegaray d’Ontinyent

    La representació d’espectacle “Los amigos de ellos dos” junt a David Llorente esgota la venda online i sols resten 30 entrades de venda exclusiva en taquilla
    - Advertisement -

    Mira també

    - Advertisement -