10/12/2023 - 5:59
Més

  La Mancomunitat defén els serveis de la Canera

  Altres notícies

  La Mancomunitat de Municipis de la Vall d’Albaida ha emés un comunicat davant diversos fets i les declaracions que s’han efectuat per membres de la Plataforma Adopta València contra el servei públic de la Canera, on han activat una campanya de recollida de firmes per la construcció d’unes noves instal·lacions de la canera.

  Segons expliquen al comunicat “durant l’any 2013 es van realitzar més de 400 adopcions i en el primer trimestre del 2014 s’han aconseguit ja més de 100 adopcionsTots els gossos que entren estan sota supervisió veterinària i controlats per dos treballadors durant 8 hores diàries com a mínim.
  La Canera col·labora amb associacions protectores realitzant fotografies als animals per a la seva difusió a través del web. Es realitza recollida de gats ferits, cabres, ovelles, porcs vietnamites i fins i tot algun cavall, encara que aquesta no sigui l’activitat principal de la gossera . El llibre de registre així ho reflexa
  “.

  Al comunicat afirmen que” la protectora que denuncia le instal·lacions, també han requerit els serveis de la Canera en algun moment, i no entenem aquesta recollida de signatures per tancar la canera, i contra el servei que presta la Mancomunitat des de fa nou anys”, es per aixó que han posat en mans del seu servei jurídic la situació, i prenguen mesures de cara a restaurar el dany efectuat d’aquest servei public amb més de vint anys de treball.

   

  - Advertisement -
  - Advertisement -

  Últimes notícies

  El PSOE d’Albaida alerta sobre la pèrdua de més de 300.000€ en subvencions

  En el marc de l'últim ple celebrat el 28 de novembre, l'agrupació socialista d'Albaida ha exposat la crítica situació...
  - Advertisement -

  Mira també

  - Advertisement -