11/12/2023 - 10:12
Més

  Gran èxit en la retransmissió en directe de les festes d’Ontinyent

  Altres notícies

  L’Entrada de Moros i Cristians de les festes d’Ontinyent va obtindre 65.000 espectadors de mitjana en la seua retransmissió en Canal 9 el passat divendres 23, segons dades oferides per la pròpia cadena. L’emissió, en directe i de set hores de durada ininterrompuda, va ser la primera d’aquestes magnituds en fer-se en el primer canal de la Radio Televisió Valenciana (RTVV), i va estar patrocinada per l’Ajuntament d’Ontinyent. Responsables del canal autonòmic i del Govern d’Ontinyent van qualificar l’emissió com a “històrica”.

  Les dates d’audiència del dia 23 per la vesprada atribueixen 25.000 espectadors de mitjana a l’inici de les festes, i 65.000 de mitjana durant la nit, des del prime time fins a la matinada del dissabte 24. Aquestes dates són notablement superiors a les del cap de setmana anterior, on les dates d’audiència del canal autonòmic del divendres 16 no superen els 20.000 espectadors de mitjana. Així, l’alcalde d’Ontinyent, Jorge Rodríguez, ha detallat que “les xifres demostren que l’espectacular entrada de Moros i Cristians d’Ontinyent és un bon producte televisiu, de la mà del qual s’està posant Ontinyent en el mapa”, i ha agraït que Canal 9 aposte per Ontinyent i per les seues festes.

  L’entrada, a més de per Canal 9, es va retransmetre pel canal local MK, acomplint-se així el compromís del Govern d’Ontinyent de donar difusió a les festes i als principals esdeveniments de la ciutat. Les dues retransmissions van ser patrocinades per l’Ajuntament d’Ontinyent, i van incorporar diferents spots de promoció turística de la ciutat. A més, es va poder veure en directe per Internet a través del portal tvdigitalontinyent.com.

  Jorge Rodríguez, a banda d’agrair la “importantíssima tasca” dels professionals dels mitjans de comunicació, ha tingut unes paraules especials per als treballadors de Canal 9, “que estan en una situació catastròfica, pagant les conseqüències d’una mala gestió de la qual ells no són per a res responsables”, i els ha agrait que “hagen deixat el llistó ben alt amb la seua magnífica feina a la nostra ciutat”.

  - Advertisement -
  - Advertisement -

  Últimes notícies

  El festival de circ i teatre al carrer d’Ontinyent arribarà amb dotze espectacles a tots els barris

  La regidora Àngels Muñoz presenta una edició que començarà el proper divendres 15 de desembre a la Plaça de la Concepció coincidint amb l’obertura del Mercat de Nadal
  - Advertisement -

  Mira també

  - Advertisement -