20/06/2024 - 23:31
Més

  Ontinyent se sumarà a “l’Hora del Planeta” apagant l’enllumenat de més d’una vintena d’espais públics

  Altres notícies

   

  Fran Quesada fa una crida a empreses i ciutadania a participar apagant les llums de casa

   

  Ontinyent se sumarà aquest dissabte a “l’Hora del Planeta” promoguda per WWF- World Wildlife Fund apagant l’enllumenat de més d’una vintena de parcs, edificis i espais públics entre les 20:30 i les 21:30 hores del proper dissabte 23 de març. D’aquesta manera, i a iniciativa del Regidor de Sostenibilitat, Fran Quesada, la capital de La Vall d’Albaida s’afegirà als milers ciutats de tot el món que participen d’una acció conjunta que pretén, de manera simbòlica, dirigir-se a la ciutadania, a les empreses, a les comunitats i als governs per incidir en la necessitat d’un canvi d’actitud de tota la població.

   

  “És imprescindible canviar alguns hàbits i evitar el desmesurat consum d’energia elèctrica i de combustible que fem a la societat moderna, i que danyen indubtablement al nostre planeta i conseqüentment també al nostre territori”, explicava el regidor. Fran Quesada convocava a les empreses  i a la ciutadania en general a sumar-se a aquesta iniciativa a favor del planeta, participant en les activitats i apagant els llums als seus locals i habitatges.

   

  Llistat d’espais on s’apagarà l’enllumenat públic:

   

  Parcs i zones: Sant Domingo, Ausias March, Glorieta, Vicent Andrés Estellés, Parc Mestre Ferrero, Pere IV, Recinte Firal.

   

  Edificis i Construccions: Fumerals del Tirador, Tortosa i Delgado, El Carril, Façana Carmelites, Palau de la Vila i Criptopòrtic, Campanar de La Vila.

   

  Ponts: Pont Vell, Pont Santa Maria.

   

  Carrers: Avinguda del Tèxtil incloent ròtul d’Ontinyent. Muntà a l’institut, estació de ferrocarril i cementiri, Polígon Industrial 30-bis darrere de Colortex.

  - Advertisement -
  - Advertisement -

  Últimes notícies

  Pepe Serna revalidat com a president d’ATEVAL per a una nova etapa de creixement

  En un acte ple de representants del món polític, empresarial i acadèmic, Pepe Serna ha estat revalidat com a...
  - Advertisement -

  Mira també

  - Advertisement -