728×90 caixa onti estiu
Home > Destacat > Ontinyent estudia les més de 100 propostes ciutadanes plantejades al Procés de Priorització

Ontinyent estudia les més de 100 propostes ciutadanes plantejades al Procés de Priorització

La reorganització de carrers i places és el principal protagonista de la campanya Pla de Priorització

Particulars, associacions i formacions polítiques d’Ontinyent han enviat més de 100 propostes per al seu estudi dins del Procés de Priorització d’Inversions impulsat pel Govern d’Ontinyent, que permetrà als veïns triar quines actuacions i en quin ordre s’han d’executar a càrrec de la partida d’inversions de 2014.

Una volta finalitzada la “fase propositiva” d’aquest procés el passat diumenge, les propostes estan sent analitzades per l’Oficina Tècnica per tal d’informar si s’ajusten al pressupost màxim i passen al Consell de Ciutat, que decidirà el proper dilluns 27 de gener quins projectes s’afegeixen als plantejats per l’Ajuntament.

Entre les propostes rebudes a través de correu electrònic “ontinyentproposa” i del registre d’entrada de l’Ajuntament, predominen propostes per la reurbanització de carrers o places, però també s’inclouen actuacions d’altres tipus. D’aquesta manera, es proposa adquirir vivendes de personatges il.lustres, crear un circuit BMX, realitzar millores d’asfaltat, actuacions al poliesportiu o rehabilitar patrimoni històric.

Algunes de les propostes seran descartades per excedir-se dels 350.000 euros fixats per a estes actuacions o bé per no no ajustar-se als requisits, sent en qualsevol cas contestades totes i cadascuna d’elles per part del consistori i analitzades per les diferents regidories a que corresponen. Amb tot, la majoria dels projectes s’han ajustat al plantejament d’un procés que pretén canalitzar la realització de millores a la ciutat.

Des del Govern d’Ontinyent s’ha agraït les nombroses felicitacions rebudes per la posada de la iniciativa (un dels correus fins i tot planteja com a proposta que aquest procés es reprenga l’any vinent), així com la unànime participació de tots els sectors, acollint-se gratament que fins i tot el Partit Popular, malgrat les seues crítiques al procés, s’haja adherit al mateix presentant propostes.

Fonts municipals han insistit que Ontinyent està marcant el camí d’una nova forma d’entendre la participació ciutadana, i han recordat que els veïns majors de 16 anys empadronats a Ontinyent podran votar de manera directa aquelles inversions que baix el seu parer són més prioritàries, entre el 10 i el 14 de febrer. “El més trascendent d’aquest procés és comprovar que els ciutadans són molt conscients de les necessitats de la ciutat i la situació econòmica que travessem”, han afegit.

Subscriu-te al nostre canal de whatsapp

Segueix els següents pasos:

  1. Crea un contacte a la teua agenda de contactes amb el nom TVDIGITALONTINYENT i el telèfon 644 378 641
  2. Envians un missatge de whatsapp amb la paraula ALTA i el teu nom complet al contacte que has creat anteriorment
És un servei totalment gratuït

Sobre TV Digital Ontinyent

TV Digital Ontinyent
Actius des de finals de 2009 treballem per fer arribar la informació d'actualitat d'Ontinyent i la Vall d'Albaida. Som uns dels mitjans més complets i més actius de la Vall. Sumat a seguir-nos a les xarxes socials.

També pot interessar-te

Controls conjunts de droga i alcohol als conductors en el casc urbà

La Policia Local d’Ontinyent farà controls conjunts de droga i alcohol als conductors i conductores …