19/07/2024 - 8:45
Més

  Usuaris de ANIMA Associació Càncer Ontinyent homenatgen a Pau Donés amb motiu del Dia del Càncer

  Altres notícies

  Un grup d’usuàries i usuaris del taller de veu de l’associació valenciana ANIMA protagonitzen aquest vídeo homenatge a Pau Donés que es llançarà aquest dijous 4 de febrer amb motiu del Dia Internacional del Càncer.

  La inquietud de Santi Sais, un dels fundadors de ANIMA, pel cant i la guitarra va ser el que li va moure a posar en marxa fa uns mesos aquest taller de veu. I el que va començar com un hobbie per a aquest grup d’usuaris, que només buscaven compartir una estona setmanal amb gent que estava passant o havia superat la malaltia, va donar pas a començar a assajar la cançó ‘Això que tu em dónes’ de Pau Donés. Tot un himne a la gratitud amb el qual aquestes persones volen retornar el que han rebut dels qui n’hi ha acompanyat durant el seu procés de malaltia.

  I per a fer-ho realitat han comptat amb l’ajuda desinteressada dels professors del Taller de música moderna de l’acadèmia AD LIBITUM, que han col·laborat amb els arranjaments i la instrumentalització.

  A més, aquest vídeo, que pretén transmetre la importància de l’actitud a l’hora de fer front a la malaltia, té com a escenari diferents espais de la localitat valenciana d’Ontinyent, com Sant Esteve, el Pont Vell o el campanar de Santa María, conegut per ser el més alt de la Comunitat Valenciana.

  Tal com indiquen Santi Sais i Lluís Muñoz (president de l’associació) com a coordinadors d’aquest projecte, “ha estat una gran experiència, des de l’inici del taller de veu en el qual la majoria d’usuaris no havien cantat mai en públic, fins a la soltesa, alegria i complicitat que van demostrar en el dia de l’enregistrament”. Himne a la gratitud

  - Advertisement -
  - Advertisement -

  Últimes notícies

  Més de 2000 esportistes participaran en les 24 hores esportives d’Ontinyent

  Ontinyent està ultimant els preparatius per a una nova edició de les seues 24 hores esportives, una festa multiesportiva...
  - Advertisement -

  Mira també

  - Advertisement -