23/07/2024 - 10:12
Més

  Promoció de la lectura a Ontinyent amb una bibliopiscina de 400 llibres

  Altres notícies

  La temporada de bany 2017 a la piscina municipal d’estiu d’Ontinyent compta des d’aquest dimarts amb una novetat per als usuaris: es tracta de la “Bibliopiscina”, una iniciativa posada en marxa per l’Ajuntament per tal de promoure la lectura, i que permetrà triar entre 400 llibres de diferents temàtiques per a llegir al recinte durant els mesos d’estiu.

  El regidor de Personal, Joan Sanchis, explicava que la iniciativa, posada en marxa junt a l’entrada dels vestuaris, “arriba gràcies al programa La Dipu et Beca, ja que en comptar amb estos joves tenim la possibilitat de poder posar en marxa esta iniciativa, que dóna l’oportunitat de gaudir d’una bona lectura en un ambient immillorable”.

  La bibliopiscina romandrà oberta en horari de 11:00 a 19:00 hores, i per fer ús de la mateixa sols caldrà caldrà mostrar el Carnet de Biblioteca, el DNI, el Passaport o la Targeta de residència a més de facilitar un telèfon. Per als menors de 14 anys es necessita la supervisió d’un adult que ha d’aportar qualsevol d’aquestos documents. El material sols es pot utilitzar dins del recinte de la piscina i cal tornar-lo al punt de la bibliopiscina quan s’haja acabat la seua lectura o consulta. Sols es podrà agafar un material per persona i si es desitja, es pot reservar per al dia següent poder seguir la seua lectura.

  Els regidor de Biblioteca i Esports, Àlex Borrell i Óscar Borrell, coincidien en animar a la ciutadania “a gaudir de la lectura de manera relaxada en la piscina d’estiu. Qualsevol època de l’any és bona per llegir però l’època estival i un espai com aquest ho fan més agradable si cap”, destacaven.

  Font: Ajuntament d’Ontinyent

  - Advertisement -
  - Advertisement -

  Últimes notícies

  Ontinyent celebra el seu 1r concurs de tomata: inscripcions obertes

  Aquest dissabte, Ontinyent celebra el seu 1r Concurs de Tomata a la plaça del Sant Domingo, organitzat per Per...
  - Advertisement -

  Mira també

  - Advertisement -