11/12/2023 - 9:50
Més

  Projeccions i presentacions de llibres als caps de setmana culturals del Llombo

  Altres notícies

  L’Associació de Veïns el Llombo ha preparat una sèrie d’activitats per als pròxims caps de setmana.

  El dissabte 29 d’abril, a partir de les 20 hores, es presentarà el llibre “Ontinyent 1939-1969” d’Antonio Calzada Aldaria, a la seu de la mateixa Associació. L’autor estarà present a l’acte, es podrà adquirir el llibre i hi haurà un vi d’honor.

  El divendres 5 de maig, a partir de les 19:30 hores de la vesprada, es commemorarà el 72 aniversari de l’alliberament del camp de concentració de Mauthausen, i es projectarà la pel·lícula “Ebre, del bressol a la batalla”. Es tracta d’un acte d’accés gratuït.

  El dissabte 6 de maig, a partir de les 19 hores, es presentarà el llibre de contes valencià-francés “A un pas, el bosc…”, de Michelle Bellissent, qui va viure de menuda a la localitat de Terrateig. A l’acte participaran la il·lustradora Joana Valls i l’activista cultural Casimir Romero. Posteriorment, hi haurà un taller d’animació infantil a càrrec de l’Escola de Persones Adultes d’Agullent.

  El dissabte 13 de maig, a partir de les 20 hores, es presentarà el còmic “Els nostres costums i tradicions. Una aproximació etnogràfica”, de Josep Avària Avària. L’autor participarà en l’acte i hi haurà vi d’honor.

  Cal destacar, a més, que des del divendres 21 d’abril es pot visitar la mostra “Llibres del Llombo”.

  Font: Associació de Veïns el Llombo

  - Advertisement -
  - Advertisement -

  Últimes notícies

  El festival de circ i teatre al carrer d’Ontinyent arribarà amb dotze espectacles a tots els barris

  La regidora Àngels Muñoz presenta una edició que començarà el proper divendres 15 de desembre a la Plaça de la Concepció coincidint amb l’obertura del Mercat de Nadal
  - Advertisement -

  Mira també

  - Advertisement -