21/06/2024 - 1:02
Més

  Ple absolut dels multitudinaris concerts de jazz simfònic de l’Orquestra Caixa Ontinyent

  Altres notícies

  El cap de setmana passat l’Orquestra Simfònica Caixa Ontinyent va penjar el cartell de ‘No hi ha entrades’ en les dues sessions del seu tercer concert de temporada, que a més coincidia amb l’inici dels actes commemoratius del 20 aniversari d’AD LIBITUM. Prop d’un miler de persones van gaudir d’un programa dirigit pel director convidat Jesús Santandreu, considerat un dels grans exponents del jazz internacional, i que va comptar a més amb la televisiva cantant i exprofessora d’AD LIBITUM Neus Ferri, la Intokables Big Band i la Coral Polifònica Caixa Ontinyent.

  Un multitudinari concert amb un repertori que va fer recordar als assistents els grans concerts de la llegendària Boston Pops Orchestra, amb temes com Moonlight Serenade, Pink Panter, Brasil, New York, New York, Song of India, Summer time, Over the rainbow, Autumm leaves o Beguin the Beguine, entre altres.

  Des d’AD LIBITUM, Lluís Muñoz destacava la gran resposta del públic en un concert en el qual tenien dipositada molta il·lusió i que ‘sens dubte ha desbordat totes les expectatives’. A més, segons indicava, ‘aquest concert tan multitudinari, suposava tot un repte per haver de treballar amb tants músics i Jesús Santandreu ha sabut fer-ho a la perfecció amb tots ells durant dues intenses setmanes d’assajos’.

  En aquest sentit, des d’AD LIBITUM agraeixen l’esforç de Neus Ferri, de la Coral Caixa Ontinyent, i per descomptat del seu director Paco Tortosa, així com el de la Intokables Big Band i el seu director Carlos Ferri, que al costat del trombó solista convidat Carlos Martín (trombonista d’Alejandro Sanz) i de Voro García, considerat un dels millors solistes de trompeta de la Comunitat Valenciana, van brillar en l’escenari al costat de l’Orquestra Simfònica Caixa Ontinyent.

  Pròxim concert

  El divendres 15 i dissabte 16 de desembre l’Orquestra Simfònica Caixa Ontinyent tancarà la seua temporada amb un programa dirigit pel francés Xavier Gagnepain, director assidu de la London Symphony Orchestra, qui també actuarà com a solista de violoncel.
  Serà un concert amb un marcat estil clàssic en el qual s’escoltaran obres com el Divertimento de Mozart, el Concert per a violoncel i orquestra en ReM de Haydn i la Simfonia núm. 7 de Beethoven.

  Font: Orquestra Simfònica Caixa Ontinyent

  - Advertisement -
  - Advertisement -

  Últimes notícies

  Pepe Serna revalidat com a president d’ATEVAL per a una nova etapa de creixement

  En un acte ple de representants del món polític, empresarial i acadèmic, Pepe Serna ha estat revalidat com a...
  - Advertisement -

  Mira també

  - Advertisement -