11/12/2023 - 10:37
Més

  Ontinyent presenta una programació amb 30 activitats per al primer trimestre cultural de l’any

  Altres notícies

  Teatre de comèdia, infantil o musicals protagonitzen un seguit d’activitats orientades a públics de tot tipus.

  El regidor de Cultura destaca l’esforç per oferir una programació “de qualitat i alhora a preus asequibles”.

  Fins a 30 activitats de diferents tipus composen la programació cultural del primer trimestre de l’any a Ontinyent, a la que el teatre torna a tenir un paper destacat amb espectacles de comèdia, infantils o musicals. Es tracta d’una programació de la que el regidor de Cultura, Álex Borrell, destacava que “està pensada per a públics diferents, sempre buscant la qualitat i que aquesta no siga incompatible amb preus assequibles, perquè la cultura ha de ser accessible per a totes i tots”, assenyalava.

  D’aquesta manera, de les cites organitzades per l’Ajuntament al Teatre Echegaray i la Sala Gomis, el 6 de febrer l’espectacle infantil “Aventura en Entelequia” costarà 6 euros en venda anticipada; acudir el 12 de febrer a l’esperada comèdia “Losers” amb els coneguts actors Maria Pujalte i Vicente Romero costarà 16 euros; el 12 de març l’entrada a l’espectacle “Femenino Singular” que reflexiona sobre les dones actuals costarà 12 euros, el mateix preu que tindrà el musical “Abba-The Gold Experience” del dia 19 de març; i finalment “Toy Musical-The Story”, musical infantil basat en la coneguda pel·lícula Toy Story tindrà un preu de 10 euros en anticipada per al dia 20 de març.

  Del 24 al 26 de març tindrà lloc a més a més el III Festival Diania, el festival de primavera de les comarques centrals valencianes organitzat per la cooperativa Sinèrgies i l’Ajuntament d’Ontinyent amb la col·laboració d’associacions de les comarques i altres entitats. El festival arriba de nou a Ontinyent coincidint amb les vacances de Pasqua, que després d’esgotar les 100 primeres entrades a 15 euros, mantindrà preus d’abonaments anticipats a 18 i posteriorment a 20 euros per a tots els dies del festival.

  De les activitats que arriben de la ma d’entitats i associacions de la ciutat, les més immediates son el concert solidari per la Pau a càrrec del Cor de Cambra Discantus (22 de gener, Echegaray), la Nit de Teatre “Com si foren novençans”, amb la que es celebra el 25é Aniversari Agrupació Artística d’Ontinyent (23 de gener, Echegaray) ; o el musical “Celebration” (29 i 30 de gener, Echegaray). A les setmanes següents hi haurà teatre infantil i per a adults, concerts de banda, dansa o audicions.

  El trimestre cultural es completa amb 6 exposicions, 5 d’elles a la casa de cultura (Expoafo, Mig Any Fester, els Balls dels Cavallets; el dia Internacional de la Dona, Cartells de Setmana Santa) i altra al MAOVA, la mostra “Homenatge a Cavanilles: un camí, dues mirades”, de la Universitat de València.

  Álex Borrell animava a la ciutadania “a gaudir d’esta intensa programació i descobrir tot allò que els diferents artistes i autors ens tracten de transmetre en les diferents activitats programades”, manifestava.

  - Advertisement -
  - Advertisement -

  Últimes notícies

  El festival de circ i teatre al carrer d’Ontinyent arribarà amb dotze espectacles a tots els barris

  La regidora Àngels Muñoz presenta una edició que començarà el proper divendres 15 de desembre a la Plaça de la Concepció coincidint amb l’obertura del Mercat de Nadal
  - Advertisement -

  Mira també

  - Advertisement -