Ontinyent presenta un nou Butlletí d’Informació Cultural

L’alcalde Jorge Rodríguez destaca que “la cultura deu convertir-se en un motor més de la nova economia d’Ontinyent”

El Govern d’Ontinyent presentava hui dimecres el nou Butlletí d’Informació Cultural de la ciutat, editat per l’Ajuntament, i que per primera volta inclourà informació tant de la programació cultural que organitza el consistori com de les activitats culturals que duen a terme les diverses entitats i associacions ciutadanes.

L’alcalde de la ciutat, Jorge Rodríguez, manifestava que aquest primer butlletí d’informació cultural d’Ontinyent “té la pretensió d’integrar i aglutinar a tots, d’informar de totes i cadascuna de les manifestacions culturals que es proposen a Ontinyent. No volem deixar-nos a ningú fora, perquè la cultura deu convertir-se en un motor més de la nova economia d’Ontinyent”, destacava.

El primer edil ontinyentí posava de relleu en aquest sentit que en la nova economia, el fenomen cultural deu ser una font de riquesa que dinamitze altres àmbits d’Ontinyent, “i per aconseguir-ho és necessari implicar a tots els sectors que treballen la cultura, però també aquells que es poden beneficiar directa o indirectament d’ella”, subratllava.

El nou Butlletí d’Informació Cultural d’Ontinyent es presenta en dos formats, una edició impresa i una altra digital. Tal com apuntava el regidor de Cultura, José Antonio Calabuig Oviedo, l’edició impresa s’ha conservat per tal de fer l’oferta cultural accessible a les persones que encara no estan familiaritzades amb les noves tecnologies, “però afegir l’edició digital ofereix una sèries d’avantatges de que no disposa el paper”, apuntava el regidor.

En concret, el nou Butlletí d’Informació Cultural està en format de revista digital, que permet nombroses funcions com compartir articles del butlletí a través de les xarxes socials amb la possibilitat d’introduir comentaris; reproduir continguts d’audio i vídeo relacionats amb la programació; un apartat d’índex; altre de marcadors; un cercador; un zoom i la possibilitat de convertir i utilitzar la revista digital com un arxiu pdf tradicional.

Tant el regidor com l’alcalde aprofitaven per destacar i agrair la implicació de les associacions i entitats culturals en la creació d’aquest Butlletí, i també en la creació del Consell de Cultura, que serà presentat el proper 20 d’abril. “El Consell de Cultura és altra de les aspiracions d’aquest Govern que han estat possibles, i que serà una ferramenta essencial en la gestió de la cultura d’Ontinyent”, manifestava l’alcalde, qui convidava a estes entitats “a seguir participant del projecte cultural d’Ontinyent, que és del tots”, concloïa.

Subscriu-te al nostre canal de whatsapp

Segueix els següents pasos:

  1. Crea un contacte a la teua agenda de contactes amb el nom TVDIGITALONTINYENT i el telèfon 644 378 641
  2. Envians un missatge de whatsapp amb la paraula ALTA i el teu nom complet al contacte que has creat anteriorment
És un servei totalment gratuït

Sobre TV Digital Ontinyent

TV Digital Ontinyent
Actius des de finals de 2009 treballem per fer arribar la informació d'actualitat d'Ontinyent i la Vall d'Albaida. Som uns dels mitjans més complets i més actius de la Vall. Sumat a seguir-nos a les xarxes socials.

També pot interessar-te

Agullent inicia el seu 3r cicle de monòlegs

Aquest divendres 24 de juliol s’enceta el III Cicle de Monòlegs d’Agullent amb l’espectacle “Riures …