IniciEsportsEl Club Martínez Valls porta el bàsquet a “Ontinyent al Carrer”

El Club Martínez Valls porta el bàsquet a “Ontinyent al Carrer”

El Club Martínez Valls Bàsquet participarà aquest pròxim dissabte en la jornada dedicada a l’esport organitzada per l’ajuntament i inclosa en la campanya de dinamització “Ontinyent al Carrer”. Des del club expliquen que “serà una oportunitat més per fer comunitat i donar a conéixer el nostre treball i la pràctica del bàsquet a totes les xiquetes i xiquets de la ciutat”.

D’aquesta manera, entrenadors, jugadores i jugadors del club estaran presents a partir de les 19:00 hores al carrer Martínez Valls per jugar amb totes aquelles xiquetes i xiquets que fins allí s’apropen. Però el Martínez Valls Bàsquet no serà l’única entitat esportiva que participa en aquesta jornada, ja que hi estarà acompanyat de més d’una desena de clubs de la ciutat que realitzaran exhibicions dels seus esports.

Des del Club Martínez Valls volen agrair a l’Ajuntament d’Ontinyent, i més concretament a la regidoria d’Esports, que organitzen aquest tipus d’esdeveniments que trauen la pràctica esportiva al carrer i que donen visibilitat a la tasca i el treball dels clubs locals.

Redacció TVDO
Redacció TVDOhttp://www.tvdigitalontinyent.com
Actius des de finals de 2009 treballem per fer arribar la informació d'actualitat d'Ontinyent i la Vall d'Albaida. Som uns dels mitjans més complets i més actius de la Vall. Sumat a seguir-nos a les xarxes socials. Periodic d'Ontinyent i la Vall d'Albaida Digital
Articles relacionats
Continue to the category
- Advertisment -

Popular