29/02/2024 - 0:26
Més

  El XX aniversari del Festival de Guitarra Luys Milan portarà a Ontinyent Daniel Binelli, hereu musical d’Astor Piazzola

  Altres notícies

  L’edició del XX Aniversari del Festival de Guitarra d’Ontinyent Luys Milán comptarà amb la participació del veterà músic argentí Daniel Binelli, considerat internacionalment com l’hereu de l’històric músic Astor Piazzola, amb qui va tocar al sextet “Nuevo Tango”. Aquest és un dels atractius d’un Festival que constarà enguany de dos concerts amb entrada lliure, els dies 25 de novembre i 23 de desembre, un certàmen que el regidor de Cultura Àlex Borrell destacava com “una cita important i estimada, una gran oportunitat de gaudir de la música de guitarra clàsica amb músics molt destacats amb entrada totalment gratuïta”.

  El director artístic del certàmen, Rubén Parejo, explicava que el primer dels concerts tindrà lloc divendres 25 de novembre a les 19:30 hores al Centre Cultural Caixa Ontinyent, amb el quartet “Aire Flamenc” encapçalat pel guitarrista José Ramón Sánchez, amb el jove Jorge Sánchez també a la guitarra, Carles Carbonell al baix i Carles Llidó a la percussió. Divendres 23 de desembre al mateix lloc i hora tindrà lloc el concert on Daniel Binelli compartirà escenari amb el propi Rubén Parejo, amb l’actuació denominada “Tango a dos” que repassarà algunes de les peces més destacades de la història del tango.

  El festival està organitzat un any més per l’escola de música AD Libitum, des de la qual el seu director Lluís Muñoz, agraïa el suport de l’Ajuntament, de Caixa Ontinyent amb la cessió de les seues instal·lacions, i de l’empresa Seguros Francés, nou patrocinador oficial de totes les activitats formatives d’AD Libitum. Des d’esta empresa, María Francés explicava que amb motiu del seu 40 aniversari “volem contribuir a la riquesa cultural i la formació, per tal de, com diu el eslogan que utilitzem, assegurar-nos que la música sone”. Lluís Muñoz animava a la ciutadania a gaudir de la qualitat d’un festival “que és referència a Espanya, i al que un any més anem a contar amb músics de nivell internacional”, concloïa.

  - Advertisement -
  - Advertisement -

  Últimes notícies

  L’Orquestra Simfònica Caixa Ontinyent iniciarà esta setmana la nova temporada al Teatre Echegaray

  El primer concert serà dissabte que ve dia dos de març a les 19.30 hores amb un concert amb obres de Falla, Turina, Rimski-Kórsakov i Ravel
  - Advertisement -

  Mira també

  - Advertisement -