11/12/2023 - 16:52
Més

  Concerts i DJ’s a les Carpes del Bou en Corda de la Purissima d’Ontinyent

  Altres notícies

  Música en directe durant l’acte del Bou en Corda, aquesta és la principal novetat que han llançat des de AHVAL per a dinamitzar les carpes on s’instal·len els hostalers. Així ens ho ha confirmat Jordi Martínez, president de l’Associació d’Hostalers de la Vall d’Albaida en exclusiva per a TVdigitalOntinyent.

  Segons ha explicat Jordi, “és un festival que no s’havia batejat fins ara, encara que han passat 15 anys des de que es realitzara per primera vegada la instal·lació de les carpes, per eixe motiu, hem dedicit unificar esforços, i treballar com un equip de quasi 50 persones durant els dies que dure el Bou en corda”.

  Les carpes obriran divendres de l’embolà, a partir de les 16h, amb l’actuació de DJ’s, després a les 18:30h actuarà The Jam Ones Band, i en finalitzar actuaran novament DJ’s fins les 22h. Per al dissabte de vesprada, el concert serà a les 17h amb Johnny B Zero, i en finalitzar començaran els DJ’s fins les 2:00h. Ja el diumenge de vesprada, els concerts seran a càrrec de Grupo Ñ, i Graham Foster, els quals actuaran a les 16:30 i 18h respectivament, i conclourà amb l’actuació dels DJ’s des de les 19:30 fins les 23h aproximadament.

  Els hostalers que aquest any participen instal·laràn més de 90 metres quadrats de barres, repartits en 6 barres, que oferiràn preus populars amb oferta gastronòmica.

   

  - Advertisement -
  - Advertisement -

  Últimes notícies

  El festival de circ i teatre al carrer d’Ontinyent arribarà amb dotze espectacles a tots els barris

  La regidora Àngels Muñoz presenta una edició que començarà el proper divendres 15 de desembre a la Plaça de la Concepció coincidint amb l’obertura del Mercat de Nadal
  - Advertisement -

  Mira també

  - Advertisement -