Comença el III Festival Diània a Ontinyent

0

Ontinyent acull des de hui la tercera edició del Festival Diània. Per tercer any consecutiu es planteja aquesta alternativa festiva i musical de les Comarques Centrals, organitzada per la cooperativa cultural “Sinèrgies” i l’Ajuntament d’Ontinyent, amb la col·laboració d’associacions de les comarques i altres entitats, i que ha ampliat els grups i cantants participants d’11 a 21 respecte a l’edició anterior.

Enguany, com a novetat, hi haurà dos escenaris i diversos espais on es realitzaran les activitats: L’escenari Diània, a la pista d’atletisme del Poliesportiu Municipal, acollirà els concerts més destacats les nits de divendres 25 i dissabte 26 de març. L’escenari El Llombo, al parc del mateix nom, acollirà de manera gratuïta concerts i activitats durant el tres dies del festival. A més, altres espais com el Poliesportiu o el pàrquing junt al Campus Universitari albergaran els campionats esportius (raspall, volei, bàsquet, futbet) i les paelles populars respectivament. Tot al voltant d’una ampla i gratuïta zona d’acampada sobre les antigues hortes del Llombo, prop del casc urbà d’Ontinyent.

A més a més, el Teatre Echegaray acollirà un espectacle d’Eugeni Alemany hui dijous 24 amb un preu de 4 euros anticipada i 5 en taquilla; i divendres 25 de 17 a 20 hores al Parc del Llombo hi haurà una fira d’entitats on associacions i col·lectius podran oferir informació sobre els seus projectes i accions.

La regidora de Joventut, Katty Ushiña, destacava que “des del Govern d’Ontinyent seguim apostant per estar al costat d’una festa feta per i per als joves, la qual ens ajudarà que aquests troben atractius per no eixir de la ciutat en les vacances de Pasqua, i perquè els joves d’altres municipis acudisquen a la nostra, cosa que també és positiu per a l’impuls de l’economia i l’activitat local”, concloïa. La programació i les últimes novetats poden ser consultades a la web www.festivaldiania.com