La nit d’Ontinyent s’il·luminava aquest dijous amb l’actuació del grup de rock alternatiu Smoking Souls dins la programació municipal del cicle «Ontinyent en concert». A l’espectacle que tenia lloc a l’Esplanada de Tortosa i Delgado des de les 23:00 hores, el grup pegolí va presentar “Translúcid”, el disc que van treure abans de l’esclat de la pandèmia.

Era la llum de telèfons móbils enlloc d’encendedors, en una vetllada amb l’obligació de dur mascareta i d’estar asseguts als seients, però amb la il·lusió per gaudir de la música intacta. Al voltant de 500 persones es reunien per gaudir d’una actuació on les mesures de seguretat van estar garantides en tot moment, també amb control de temperatura a l’entrada i gel hidroalcohòlic. Abans, a les 19:00 hores, els adolescents de la ciutat d’Ontinyent havien pogut gaudir de la «Tik Tok Party», un espectacle participatiu amb música, ballarins i ballarines, cantants en directe i un “deejay” basat en les noves tendències de l’aplicació “Tik Tok”.

Per la seua part, des del grup de rock alternatiu Somoking Souls s’agraïa a l’Ajuntament i a la ciutat d’Ontinyent «la confiança en temps tan distòpics com els que ens han tocat viure. És molt emocionant tornar a Ontinyent després de tant de temps», incidia un membre de la banda.

La programació d’«Ontinyent en concert» continua divendres 20 d’agost amb «Con Mucho Gusto 25 Años» a la Glorieta a les 22:30 hores. També cal recordar que dissabte 21 d’agost el grup Zoo oferirà una doble sessió de concert a causa de l’alta demanada de les entrades a l’Esplanada de Tortosa i Delgado. Per últim, diumenge 22 d’agost, l’aparcament de la
Paduana acollirà els espectacles «La Rosa Encantada» (18.00 hores) i «Cómo hemos cambiado, el Musical» (22:30 hores).