El pròxim dijous 19 d’agost Smoking Souls actuara en concert a l’esplanada de tortosa i Delgado, junt a una Tik Tok Party, justament la primera actuació de l’edició Ontinyent en Concert. La regidora de Festes, Àngels Muñoz, animava a la població a participar en les activitats organitzades en la programació «Ontinyent en concert», ja que «són espectacles musicals per a diferents tipus de públic i on vetllarem pel compliment de totes les mesures de seguretat demanades per les autoritats sanitàries. La cultura és segura i ho volem seguir demostrant», manifestava.

El grup pegolí de rock alternatiu, Smoking Souls, presentarà dijous a les 23:00 hores el seu últim disc «Translúcid» publicat a finals de l’any 2019 i que no van poder cantar a quasi ciutats a causa de l’esclat de la pandèmia. Amb la relaxació de les mesures, reprenen la seua ajustada gira d’estiu i faran parada a Ontinyent per fer gaudir els assistents del nou disc i de les cançons que han portat a Smoking Souls a ser un grup de referència de música cantada en valencià. Les entrades encara es poden adquirir a la web www.entradasparaeventos.es pel preu de 7 euros o també està la possibilitat de comprar conjuntament amb l’entrada de Zoo (dissabte a les 19.00 hores) per 20 euros les dues.

Esgotades les entrades per al concert de Zoo, i s’habilita un segon concert previ

Abans, a les 20 :00 hores, l’esplanada de Tortosa i Delgado acollirà altra musical, «Tik Tok Party», un espectacle gratuït destinat sobretot al públic adolescent. Es tracta d’un espectacle participatiu, composat per ballarins i ballarines, cantants en directe i un « deejay » i « speaker », basat en les noves tendències de l’aplicació Tik Tok, que es projectaran en una gran pantalla LED, i on apareixeran les coreografies més ballades a la mateixa de temes de reggaeton, trap, pop latí i música urbana.