22/02/2024 - 1:22
Més

  3.000 espectadors omplin els camps de la Puríssima en la VIII edició del Meruts Festival

  Altres notícies

  Al voltant de 3.000 espectadors van assistir anit a la huitena edició del Meruts Festival, on van poder gaudir dels concerts d’Orxata Sound System, la Gossa Sorda, La Sra. Tomasa, Gàtaca i Auxili. El festival, organitzat per l’Assemblea de Joves Meruts amb la col·laboració de l’Ajuntament d’Ontinyent, va comptar per la nit amb els concerts en els camps de futbol de la Puríssima i amb activitats lúdiques i culturals per la vesprada, a l’igual que l’any passat, al parc del Grup Ramón Llin. El regidor de Joventut de l’Ajuntament d’Ontinyent, Pepe Pla, ha agraït una vegada més “l’esforç dels Meruts per a organitzar aquestes activitats que tant interessen als joves”.

  Els concerts, que van començar amb l’actuació dels ontinyentins Auxili al voltant de les 23 hores, van suposar el principal atractiu del festival. Auxili es va retrobar amb el públic ontinyentí després d’una llarga i intensa gira d’estiu, així com La Gossa Sorda i Orxata Sound System, que van tornar a actuar a la capital de la Vall d’Albaida una vegada més amb un èxit rotund. A més, en el cas de La Gossa Sorda, presentaven el seu nou disc, “La Polseguera”, estrenat a principi de l’estiu. Per altra banda, els espectadors també van poder gaudir dels concerts dels també ontinyentins Gàtaca i del grup La Sra. Tomasa, que va tancar la nit. Prèviament, durant la vesprada, el Meruts Festival va oferir tallers, jocs populars, passacarrers i altres activitats lúdiques i culturals.

  Des de la direcció tècnica del Meruts, han volgut destacar “el bon funcionament de l’equip que ahir treballava en les tasques d’organització, perquè tot ha anat molt bé”, donat que en aquesta huitena edició es nota ja l’experiència en la gestió d’aquest tipus d’esdeveniments. A més, han tingut paraules d’agraïment per a les empreses i col·lectius patrocinadors, i especialment a l’Ajuntament per “les facilitats i el tracte dispensat per organitzar el festival, i cedir-nos els camps de la Puríssima i la infrastructura necessària”.

  El Regidor de Serveis Municipals, Manuel Cuesta, explicava que una vegada finalitzat el festival s’ha procedit a la neteja tant dels camps de la Purísima com dels carrers adjacents per restablir ràpidament la normalitat, tal com el mateix regidor confirmava als veïns.  Per la seua banda, el Regidor de Seguretat, José Mª Hoyos, ha felicitat els i les joves participants pel seu civisme així com l’absència d’incidents destacables durant el festival.

  Pepe Pla felicitava l’Assemblea de Joves Meruts “per mantenir i ampliar un esdeveniment que continua sent un referent dels festivals d’estiu a pesar que cada poble vol tindre el seu propi festival”. Pla animava a l’Assemblea del Meruts a reprendre en 2015 tant els concerts com les activitats paral·leles organitzades, confirmant que “seguiran comptant amb el recolzament de la regidoria i l’Ajuntament”.

  - Advertisement -
  - Advertisement -

  Últimes notícies

  “Ontinyent Participa” rep 20 propostes en les primeres hores de la seua nova edició

  La fase propositiva que començava aquest dilluns es perllongarà fins al 4 de març
  - Advertisement -

  Mira també

  - Advertisement -